آلودگی هوا«۱۵۶۱»

راه حل کاهش آلایندگی دور کردن کارخانه‌ها از استان تهران نیست

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی طرح دور کردن کارخانه‌ها و صنایع از شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران را نامناسب دانست و گفت: راه حل کاهش آلایندگی رعایت شاخص‌های آلودگی است.

ب گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران ، حسین گروسی اظهار داشت: باید از تولید آلایندگی صنایع جلوگیری کنیم نه آنکه آنها را به فاصله‌ای بسیار دورتر بکشانیم چرا که این دور شدن خود باعث ایجاد مشکلاتی خواهد شد.

وی ادامه داد: اگر یک کارخانه‌ها و یا واحد صنعتی به شعاع ۱۲۰ کیلومتری منتقل شود ولی بازهم تولید آلودگی کند و باد آن را به سمت شهر بیاورد عملا کاری انجام نشده و بازهم شاهد تولید و ورود همان آلودگی هستیم؛بنابراین باید راه حل مناسبی اندیشیده شود تا آلودگی کاهش پیدا کند نه اینکه محلی را منتقل کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متاسفانه این نقل مکان آسیب‌هایی را به صنایع وارد می‌کند چرا که آن کارخانه‌هایی که به این محل‌ها در ۱۲۰ کیلومتری استان تهران منتقل شده‌اند به هیچ عنوان پا نگرفته‌اند و سرمایه‌گذار یا کارگر به آن مکان‌ها نمی‌رود.

گروسی خاطر نشان کرد: این شهرک‌های صنعتی در فاصله تهران پاسخگو نبوده و باید از این تجربه استفاده مناسبی شود تا هم صنایع و هم نیروی کار دچار آسیب نشود.

وی تاکید کرد: صنایع و کارخانه‌های ما باید به سمت دانش بنیان شدن بروند و این رهنمون شدن بدین سمت باعث تولید آلایندگی کمتری خواهد شد؛انتقال کارخانه و صنایع به فاصله ۱۲۰ کیلومتری تنها پاک کردن صورت مسئله است و به جای این کار باید راه چاره را یافت و آن را اجرایی کرد.

گروسی تصریح کرد: باید فرصت شغلی و فرصت سرمایه‌گذاری در نزدیکی شهرهای بزرگ و به‌ویژه تهران فراهم آید تا به نوعی مانع بیکاری نسل جوان شویم و همه باید در این جهت دست به دست هم دهیم.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.