به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، محمد رضا نعمت زاده، شاخص های بنیادین طرح تحول و بهبود صنعت خودرو را جذب سرمایه گذاری خارجی، گسترش واحدهای تحقیق و توسعه و افزایش سهم ساخت داخل عنوان کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: این شاخص ها با تشکیل کارگروه های ویژه در شورای سیاستگذاری خودرو بررسی می شود.
نخستین جلسه شورای سیاستگذاری خودرو در سال جدید با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت،معاونان و مدیران این وزارتخانه، مدیران صنعت خودروسازی، قطعه سازی، صاحب نظران و فعالان این صنعت برگزارشد.
شرکت های خودروسازی ایران، انواع خودرو در زمینه های چهار چرخ محرک، ون، کامیون، اتوبوس، مینیبوس و وانت تولید می کنند.
در حال حاضر ۱۶ تا ۱۷میلیون خودروی پلاک شده تولید داخل در کشور آمد و شد می کنند و سالیانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو توسط تولیدکنندگان داخلی به بازار تحویل داده می شود.
بر اساس برنامه ریزی های انجام شده و با توجه به سیاست های وزارت صنعت، معدن و تجارت، تولید خودروی کشور در سال ۱۴۰۴ باید به سه میلیون دستگاه در سال افزایش پیدا کند و یک سوم از این شمار به دیگر کشورها صادر شود.
این در حالی است که در سال ۹۴ تعداد ۹۷۶ هزار و ۸۳۶ دستگاه انواع خودرو در کشور تولید شده است که از این میان بیش از ۸۹۲ هزار و ۶۰۰ دستگاه، از نوع سواری بوده است.
همچنین در سال گذشته تعداد ۹ هزار و ۸۴۲ دستگاه کامیون، ۷۳ هزار و ۱۸۷ دستگاه وانت، ۵۱۱ دستگاه مینی بوس و ۶۹۶ دستگاه اتوبوس توسط خودروسازی های کشور تولید شد.
وزیر صنعت مطرح کرد:
انتخاب شاخص های طرح تحول صنعت خودرو بر اساس رویکردهای اقتصاد مقاومتی
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: شاخص های بنیادین طرح تحول و بهبود صنعت خودرو، بر اساس رویکردهای اقتصاد مقاومتی انتخاب شده است.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.