به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» در ابتدای این مراسم تشت زر از همکاری صمیمانه کارمندان سایپا آذین و همکاری با وی در طی یک سال اخیر تشکر کرد.
در ادامه این مراسم پوستین دوز با اشاره به ادغام سایپاآذین، پلاسکوکار و بخشی از سازه گستر، گفت: در ابن مقطع و با توجه به اجرایی شدن موضوع ادغام گروه مجبور به جابه جایی تشت زر شد چراکه این ادغام برای ایجاد حرکت شتابان به منظور رسیدن به اهداف فرا منطقه ای و جهانی شدن ضروری است.
وی افزود: شرکت سایپا آذین تاکنون در زمینه های کمی، کیفی، سیستمی، رضایت مشتری، کاهش هزینه ها و توجه به نیروی انسانی موفق بوده و در این مقطع تلاش می کنیم با ادغام این شرکت با شرکت پلاسکوکار و سازه گستر در راستای جلوگیری از اتلاف وقت، هزینه و موازی کاری گام های اساسی برداریم.
پوستین دوز تصریح کرد: مدیر عامل گروه خودرو سازی سایپا در خصوص حوزه طراحی و مهندسی نیز گفت: با الگوبرداری از مهندسی و طراحی همزمان که در دنیا به عنوان یک مزیت محسوب می شود باید خودروساز و قطعه ساز به صورت هماهنگ و همزمان حرکت کنند تا از اتلاف وقت جلوگیری شود که ما با تعریف زمان به عنوان یک مزیت مطلق باید در این حوزه گام های اساسی برداریم.
وز در ادامه نیز با معرفی سوریه به عنوان مکانی برای تمرین و یادگیری صادرات تاکید کرد: با توجه به ظرفیت ها و توانمندی های موجود در شرکت سیویکو در آینده نزدیک کشور سوریه به پایگاه صادرات مجدد خودرو به کشورهای دیگر از جمله مصر، سودان، سنگال، عراق و ونزوئلا تبدیل خواهد شد.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در خاتمه ضمن انتصاب امید تشت زر مدیر عامل سابق شرکت سایپاآذین به عنوان عضو هیات مدیره شرکت سیویکو(سایپا سوریه) ابراز امیدواری کرد وی در سمت جدید خود نیز مانند قبل موفق باشد.
در ابتدا مصطفی وحیدزاده سرپرست جدید شرکت سایپاآذین نیز گفت: امیدواریم با همیاری، همدلی و کمک همه بتوانیم گروه خودروسازی سایپا را به بالاترین قله پیشرفت برسانیم.
پوستین دوز در مراسم تودیع معارفه در سایپا آذین تاکید کرد:
ادغام برای رسیدن به اهداف فرا منطقه ای و جهانی شدن ضروری است
عصرخودرو: مراسم تودیع و معارفه امید تشت زر مدیرعامل قدیم و وحید زاده سرپرست جدید شرکت سایپاآذین با حضور پوستین دوز، مدیر عامل گروه خودرو سازی سایپا؛ فلاحی، قائم مقام گروه و علی محمد قلیها ، مدیر عامل شرکت سایپا سوریه در سالن کنفرانس شرکت سایپا آذین برگزار شد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.