اتومکانیکای دوبی(۳)

عصر خودرو و خودرو امروز میزبان شما در اتومکانیکای دوبی

پایگاه خبری عصر خودرو و هفته‌نامه خودرو امروز، در کنار برترین برندهای صنعت قطعه‌سازی جهان در اتومکانیکای دوبی حاضر خواهند بود.

چهاردهمین دوره نمایشگاه اتومکانیکای دوبی در روزهای ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود و پایگاه خبری عصر خودرو و هفته‌نامه خودرو امروز در سالن ۱ این نمایشگاه و در غرفه G۳۰، در کنار دیگر شرکت‌های ایرانی میزبان علاقه‌مندان خواهند بود تا جدیدترین محصولات رسانه‌ای و اطلاعات منتشر شده توسط بخش مطالعه بزار خودرو امروز را در اختیار علاقه‌مندان قرار دهند.
عصر خودرو و خودرو امروز به‌عنوان تنها حامیان رسانه‌ای اتومکانیکا در ایران، پوشش اخبار اتومکانیکای دوبی را در طول برگزاری این نمایشگاه بر عهده خواهند داشت و رویدادهای بزرگ‌ترین نمایشگاه صنعت قطعه‌سازی را به اطلاع مخاطبین ایرانی خواهند رساند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد غرفه عصر خودرو و خودرو امروز در نمایشگاه اتومکانیکای دوبی می‌توانید اینجا را ببینید.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.