به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو » به نقل از دویچه وله، برند ژاپنی تویوتا که یکی از بزرگترین خودروسازان جهان است با ارزشی معادل ۴۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار بعد از پنج برند آمریکایی اپل، گوگل، مایکروسافت، کوکاکولا و فیسبوک در رتبه ششم قرار گرفت.
شرکت خودروسازی ب ام و اولین شرکت آلمانی و اروپایی است که در لیست فوربس موفق شده با ارزشی معادل ۲۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار در رتبه چهاردهم با ارزشترین برندها در سال ۲۰۱۶ قرار گیرد.
همچنین مرسدس بنز دومین شرکت آلمانی است که با ارزش ۲۶ میلیارد دلار در رتبه بیستم باارزشترین برندهای جهان قرار گرفته است.
در این فهرست برندهای آی بی ام، دیزنی، مک دونالد، جنرال الکتریک، سامسونگ، آمازون، at&t بالاتر از ب ام و در رده های هفتم تا ۱۳ فهرست قرار دارند.
جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصرخودرو (http://telegram.me/asrekhodro) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.
فرم ارسال نظر
نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر میشود.