آیا این تصویر پانامرا ۲۰۱۷ است؟

یک تصویر با وضوح پایین که ظاهرا از بروشور فروش شرکت پورشه منتشر شده، پیش نمایش زودهنگامی از پانامرا ۲۰۱۷ را در اختیار دوستداران این برند قرار داده است.

به گزارش عصرخودرو به نقل از اتوگاید، این تصویر نشان میدهد که نسل دوم پانامرا دارای دچار یک تکامل محتاطانه در طراحی شده است.

در نمای جلو یک سری تغییرات جزئی ظاهری دیده می‌شود ولی پورشه نمای عقب گوژپشت مانند مدل کنونی را تغییر داده و یک حالت D شکل دارای شیب زیاد را که یادآور ۹۱۱ افسانه ای است جایگزین آن کرده است. هنوز تصویری از نمای عقب پانامرا ۲۰۱۷ منتشر نشده است.

ما در حال حاضر می‌دانیم که پانامرا بعدی یک کنسول وسط بسیار شیک با دکمه های لمسی خواهد داشت. قسمت وسط داشبورد نیز یک نمایشگر بزرگ با وضوح بالا قرار گرفته و این سدان یک فرمان سه پره دارد که در طراحی آن از فرمان ۹۱۱ الهام گرفته شده است.

در نهایت به نظر می‌رسد پورشه در برابر درخواست‌ها برای قرار دادن کیلومترشمار دیجیتالی به سبک آئودی در پانامرا ۲۰۱۷ مقاومت کرده است.

به لحاظ فنی پورشه پانامرا ۲۰۱۷ از یک موتور V۸ توربوشارژ با دو کمپرسور که ۵۵۰ اسب بخار نیروی سرکش را روانه چرخها می‌کند بهره می‌برد.

پانامرا ۲۰۱۷ به رسمی در پاییز امسال در نمایشگاه خودرویی پاریس معرفی خواهد شد و انتظار میرود قبل از پایان امسال روانه بازار شود.

این خودرو در ابتدا به صورت سدان عرضه میشود ولی پورشه تایید کرده که مدل استیشن این خودرو نیز با الهام از کانسپت توریسمو اسپرت که در سال ۲۰۱۲ در پاریس رونمایی شد، عرضه می‌شود.

 

 

جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصرخودرو (http://telegram.me/asrekhodro) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.