ترافیک نیمه سنگین در جاده هراز

سرپرست اداره راه و شهرسازی لاریجان گفت که حجم بالای تردد خودروهای عبوری از تهران به سمت مازندران و در برخی نقاط به سمت تهران در جاده هراز از ظهر جمعه باعث ترافیک نیمه سنگین در این جاده شده است.

به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از ایرنا، یوسف جغتا  افزود : با وجود ترافیک نیمه سنگین ، تردد خودروها در جریان است و مشکل خاصی تاکنون گزارش نشده است.
وی ادامه داد : حجم ترافیک اکنون در محدوده کیلومتر ۲۰جاده هراز درمحدوده کم عرض خروجی مجتمع تفریحی نارنجستان به سمت تهران و نیز محدوده تونل وانا به سمت آمل نیمه سنگین است.
سرپرست اداره راه و شهرسازی لاریجان گفت : به علت حجم بالای تردد و ترافیک سنگین خودروها ، اعمال محدودیت های ترافیکی در جاده هراز که از بعد از ظهر چهارشنبه ۱۲خرداد آغاز شده بود ، تا بامداد یکشنبه ۱۶خرداد ادامه دارد.
جغتا با تاکید بر این که در مدت اعمال محدودیت های ترافیکی تردد هرنوع کامیون و کامیونت به استثنای حاملان مواد سوختی و غذایی در جاده هراز ممنوع است، از رانندگان خواست با صبر و حوصله رانندگی کنند تا از بروز خطرات احتمالی جلوگیری شود.
وی همچنین گفت: عوامل و گشت های پلیس راه آمل و ماموران راهداری و هلال احمر در مناطق حساس ترافیکی جاده هراز حضور دارند و برای روان سازی ترافیک تلاش می کنند.
حدود ۱۱۰ کیلومتر از مسیر جاده هراز در حوزه استحفاظی مازندران واقع است

برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.