توقیف ۸۱ خودرو که در خیابان‌های دوبی مسابقه می‌دادند

پلیس دوبی ۸۱ خودرو را که در خیابان‌ها مسابقه می‌دادند توقیف کرده است.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، رانندگان این خودروها با سرعتی حدود ۳۰۰ کیلومتر در ساعت در خیابان‌های دوبی رانندگی کرده بودند.

به گفته "خمیس مزینه" رئیس پلیس دوبی، برخی از این راننده‌ها عمدا پلاک‌های ماشین خود را برداشته بودند تا شناسایی نشوندا ما پلیس دوبی که خودروهایش شامل ماشین‌های بسیار لوکس مثل لامبورگینی، پورشه و استون مارتین می‌شود این خودروها را تعقیب، آنها را متوقف و توقیف کرد.

رفع توقیف از خودرو به دلیل مسابقه دادن غیرمجاز در خیابان‌های دوبی تا ۲۷ هزار دلار هزینه دارد. علاوه بر این رانندگان با جریمه تخلف‌هایی مثل رانندگی با چراغ خاموش هم مواجه هستند.

به گزارش بی‌بی‌سی، اگر رانندگان این خودروها برای پس‌گرفتن آنها مراجعه نکنند پلیس می‌تواند خودروها را به فروش برساند.

بنابر اعلام راهنمایی و رانندگی دوبی، تعداد خودروها در این شهر در هشت سال گذشته دو برابر شده و از این نظر نسبت تعداد خودرو به شهروندان در دوبی، از نیویورک و لندن هم بالاتر است

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.