مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهرداری مشهد عنوان کرد:

ثبت‌نام ۲ هزار و ۶۰۰ تاکسی در طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی مشهد

مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد گفت: ۲ هزار و ۶۰۰ تاکسی در طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی مشهد ثبت‌نام کرده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از مهر، مهدی علوی‌مقدم با اشاره به طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی مشهد اظهار کرد: آخرین مهلت ثبت‌نام در طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی مشهد مقدس، ۱۸ تیرماه است.

وی با اشاره به اینکه تاکسی‌های  مدل ۸۵ به قبل شامل این طرح می‌شوند، گفت: از پنج هزار تاکسی فرسوده که در سطح شهر تردد می‌کنند، دو هزار و ۶۰۰ تاکسی در این طرح ثبت نام کرده‌اند.

علوی مقدم ادامه داد: بعد از اتمام مهلت ثبت‌نام، از فعالیت تاکسی های فرسوده که در طرح ثبت نام نکرده‌اند، جلوگیری می شود.

مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: مالکان تاکسی‌های فرسوده، در طرح جایگزینی می‌توانند خودروهای آریو، سمند و پژو ۴۰۵ را انتخاب کنند.

علوی مقدم با اشاره به نوسازی  دو هزار و ۴۰۰ تاکسی در شهر مشهد گفت: این تعداد معادل ۱۰ سال نوسازی  تاکسی در شهر مشهد  است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.