به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از ایرنا، این ترافیک ۲۱ کیلومتری در تقاطعی در شهر 'بربس' در جزیره اصلی جاوا اندونزی هنگامی که میلیون ها نفر در سفر تعطیلات عید فطر شرکت داشتند، شکل گرفت.
'همی پراموراهارجو' سخنگوی وزارت حمل و نقل اندونزی، گفت که جاده های این کشور هر سال در پایان ماه رمضان دچار ترافیک سنگین شده و وضعیت هنگام بازگشت از سفرها حاد می شود.
وی اعلام کرد در مجموع ۱۲ نفر طی سه روز در ترافیک سنگین بربس جان خود را از دست دادند و علت مرگ این افراد سالخوردگی و خستگی در ترافیک بود و یک کودک یکساله نیز به دلیل گازهای سمی ناشی از خودروها در ترافیک جان داد.
این سخنگوی اندونزیایی براساس گزارش روز جمعه رسانه های محلی گفت که بیش از ۴۰۰ راننده نیز در جاده های اندونزی در طول فصل تعطیلات کشته شدند.
حوادث مختلف جاده ای، هوایی و دریایی در اندونزی در فصل های خاص به ویژه تعطیلات عید فطر امر رایجی است و جزیره جاوا با ۱۴۴ میلیون نفر جمعیت شاهد بیشترین حوادث جاده ای است.
مرگ ۱۲ اندونزیایی در ترافیک ۲۱ کیلومتری
۱۲ نفر از شهروندان اندونزی در ترافیک ۲۱ کیلومتری سه روزه یک منطقه این کشور جان خود را از دست دادند.
فرم ارسال نظر
نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر میشود.