رئیس مرکز آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا

اختصاص ۱۵ روزه تمام سازه‌های تبلیغاتی تهران به طرح‌های «ترافیکی»

رئیس مرکز آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا با اشاره به طراحی بیش از ۸۰ اثر هنری توسط حدود ۱۰۰ گرافیست در قالب کمپین «شهروند قانون‌مدار»، از اختصاص ۱۵ روزه تمام سازه‌های تبلیغاتی و عرشه پل‌ها به این کمپین خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از تسنیم، سرهنگ مراد مرادی   با اشاره به راه‌اندازی کمپین «شهروند قانون‌مدار»، اظهار داشت: با توجه به تاثیرات غیرقابل کتمان عنصر فرهنگ و آموزش در ارتقاء وضع ترافیکی و اصلاح ترافیک شهر و تاثیر هنر و تبلیغات محیطی در انتقال مفاهیم موردنظر به مخاطبان، پلیس راهور تهران بزرگ به منظور بهره‌مندی از تبلیغات محیطی، بهره‌مندی از سازه‌های تبلیغاتی همچون عرشه‌های پل و سازه را در شهر تهران در دستور کار خود قرار داد.

رئیس مرکز آموزش فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ افزود: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده مقرر شد تا مفاهیم اثربخش و تاثیر گذار در بهبود وضعیت ترافیکی پایتخت و در راستای کاهش تلفات از جمله سرعت غیرمجاز، سبقت، کلاه ایمنی و مواردی از این دست، با زبان هنر و گرافیک تبیین شده و به معرض دید عموم گذاشته شود.

وی با اشاره به همکاری مشترک سازمان زیباسازی شهرداری تهران در این طرح گفت: از خرداد ماه امسال کارگاه ۳ روزه‌ای با حضور ۸۰ گرافیست برگزار شد تا مفاهیم مورد نظر ترافیکی و موضوعات روز به آن‌ها منتقل شده و آن‌ها بتوانند با بهره‌مندی از زبان هنر، بهترین تصاویر و طرح‌ها را برای عرضه به مخاطبان خلق کنند.

مرادی اضافه کرد: به دنبال این اقدامات بیش از ۸۰ طرح هنری توسط حدود ۱۰۰ گرافیست از سراسر کشور خلق شد و از روز گذشته به مدت ۱۵ روز، تمامی سازه‌های تبلیغاتی و عرشه‌ پل‌های شهر تهران به این کمپین اختصاص داده شد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.