زامیاد ۶۰ دستگاه خودرو به سازمان های آتش نشانی تحویل داد

: معاون امور عمرانی وزیر کشور و رییس سازمان شهرداریها و دهیاریها اعلام کرد : امروز ۶۰ دستگاه خودرو آتش نشانی نیمه سنگین به ۶۰ سازمان آتش نشانی سراسر کشور تحویل شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» ، حمید رضا ارشاد منش روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در محل شرکت زامیاد با بیان اینکه در راستای کمک های یارانه ای دولت ۱۰۰ دستگاه خودرو آتش نشانی نیمه سنگین دیگر تا پایان اسفند ماه به سازمان های آتش نشانی تحویل می شود ،گفت: ۱۴۰ دستگاه از این خودرو ها نیز اوایل اردیبهشت ماه سال ۹۰ به شهرداری ها و سازمان های آتش نشانی سراسر کشور تحویل می شود.
ارشاد منش تاکید کرد: ۸۰ درصد قیمت خودرو های آتش نشانی ( حدود ۱۰۰ میلیون تومان) را دولت در راستای کمک های یارانه ای پرداخت می کند و باید بقیه آن توسط شهرداری های کشور پرداخت شود.
وی با بیان اینکه حدود یک هزار و ۱۰۰ شهرداری در کشور وجود دارد، گفت: بر اساس ضوابط وزارت کشور ، این شهرداری ها و سازمان های آتش نشانی را به خودرو های آتش نشانی مجهز خواهیم کرد.
معاون امور عمرانی وزیر کشور با تاکید بر خرید خودرو های آتش نشانی از کارخانجات داخلی گفت: نیازی به خرید خودرو های آتش نشانی از خارج از کشور وجود ندارد و باید در این کارخانجات اشتغال زایی ایجاد شود.
ارشاد منش، سرعت، چابکی و انعطاف پذیری را از ویژگی های این خودروها دانست و گفت: این ماشین آلات در مصرف سوخت صرفه جویی زیادی می کنند.
وی گفت: شهرهای بزرگ و شهرهایی که ساختمان های ارتفاع بالایی دارند طبق قرارداد به خودروهای آتش نشانی مجهزتری تجهیز خواهیم کرد.
معاون امور عمرانی وزیر کشور در پایان اظهار داشت: بر اساس برنامه پنجم توسعه برای هر شهرداری حدود دو دستگاه خودرو آتش نشانی پیش بینی شده که این تا پایان برنامه باید تامین شود.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.