اظهار رضایت کارگران ایران‌خودرو دیزل از وضعیت خود

: وضعیت کارگران ایران خودرو دیزل نسبت به سال‌های گذشته بهتر شده ‌است و از مزایای نسبی بهتری نظیر هدیه‌های غیر نقدی برخوردار شده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایسنا نماینده کارگران شرکت ایران خودرو دیزل اظهار کرد: به دلیل مشکلات اقتصادی شیفت بندی کارگران در امسال انتخابی بود و هیچ اجباری برای کارگران برای حضور در شیفت ها وجود ندارد.
وی ادامه داد: تا قبل از آمدن هیات مدیره جدید ایران خودرو دیزل کارگران وضعیت حقوقی مشخصی نداشتند و حتی در دوران یکی از مدیران سابق حدود دو هزار نفر کارگر به بهانه های واهی اخراج شدند و حتی بسیاری از مزایای کارگران قطع شد.
او گفت: اکنون بیشتر مزایای کارگران از جمله ۳۰ هزار تومان افزایش حقوق و بسیاری از هدایای غیر نقدی افزایش یافته است همچنین مشکلاتی نظیر شیفت های اجباری و نبود بیمه در روزهای تعطیل در شرکت دیگر وجود ندارد.
این کارگر با بیان این که از بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی برخوردارند اظهار کرد: تمام خواسته کارگران این است که با توجه به رکود تولید در سال جاری، بتوانند نیازها و مشکلات معیشتی خود را در سال آینده برطرف کنند.
به گزارش ایسنا کارگران این واحد صنعتی در یکی دو سال گذشته نسبت به وضعیت حقوقی و معیشتی خود گله مند بودند.

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.