پانزدهیمن نمایشگاه خودرو شیراز (۱۱)

آکتروس فنلاندی آمد

: ۸۶درصد کشور فنلاند پوشیده از مسیرهای کوهستانی وجنگل های انبوه است . حمل‌ونقل کالا در این کشور مستلزم بهره‌گیری از خودروهایی است که توان بالا و عملکرد خوبی دارند.

آکتروس فنلاندی آمد

پانزدهیمن نمایشگاه خودرو شیراز (۱۱)

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، سال ۱۹۳۱ برندی در حوزه خودروهای تجاری در فنلاند آغاز به کار کرد که هم‌اکنون به‌عنوان یکی از شرکت‌های مجموعه همراه مرسدس بنز به فعالیتش ادامه می‌دهد.سیسو نام این برند فنلاندی است که با بهره‌گیری از فنّاوری و قوای محرکه مرسدس بنز در ترکیب با شاسی قدرتمند ساخت سیسو فنلاند کامیون و کشنده‌های لوکسی را به بازارهای مهم جهانی عرضه می‌کند.سیسو از سال گذشته با نمایندگی رسمی شرکت "کاوه دیزل" در ایران فعالیتش را آغاز و برای اولین بار در نمایشگاه شیراز از نخستین محصول سیسو فنلاند در ایران رونمایی کرد.به همین بهانه برای آشنایی بیش تر با محصولات و روند فعالیت‌های شرکت کاوه دیزل و برند سیسو در حاشیه این نمایشگاه گفت‌وگویی با سهراب حسینی فر ؛ مدیرفروش این شرکت ترتیب دادیم که مشروح آن را در ادامه مطالعه خواهید کرد .
به گفته حسینی فر هم‌اکنون ۵۱ درصد از سهام شرکت سیسو در اختیار مرسدس بنز آلمان است و محصولات این شرکت تحت نظر و فنّاوری این برند معتبر آلمانی به تولید می‌رسند.مدل Polarاز سری محصولات Sisu ه فعالیتش را در دهه ۳۰ میلادی به خودروهای نظامی آغاز کرد نخستین مهمان این برند فرانسوی در بازار ایران خواهد بود.این محصول کاملاً بر پایه کشنده معتبر اکتروس مرسدس بنز و با شاسی ویژه و تقویت‌شده Sisu فنلاند ساخته‌شده است و در دو نوع کمپرسی ۶×۴ و باری ۶×۲ در حال حاضر آماده عرضه به مشتریان است.مدیر فروش کاوه دیزل در ادامه افزود : کامیون Polar با اتاق ، پیشرانه و گیربکس مرسدس بنز آکتروس به‌عنوان نسخه‌ای لوکس از محصولات سنگین مرسدس بنز به بازارهای جهانی عرضه می‌شود به‌گونه‌ای که هم‌اکنون در برخی بازارها آکتروس باقیمت ۱۰۰ هزار دلار عرضه می‌شود درحالی‌که Sisu Polar باقیمت حدود ۱۲۸ هزار دلار به فروش می‌رسد.
حسینی فر در پاسخ به سؤالی درزمینهٔ وضعیت خدمات پس از فروش محصولات Sisu از راه‌اندازی مراکز خدمات پس از فروش در سراسر کشور خبر داد و افزود : به دلیل آنکه این محصول از قطعات مشترک با مرسدس بنز آکتروس استفاده می‌کند و کشنده آکتروس نیز در جای‌جای ایران مراکز ارائه خدمات و فروش قطعات دارد حتی همین امروز هم مالکان محصولات Sisu می‌توانند از این خدمات بهره ببرند و حتی قطعات آکتروس در بازار از بسیاری از نمانام‌های دیگر نیز ارزان‌تر است که به‌عنوان یک مزیت قابل‌توجه برای سیسو می‌توان آن را عنوان کرد.درب ، اتاق ، قطعات موتور و بسیاری دیگر از بخش‌های این خودرو کاملاً با مدل آکتروس مرسدس بنز اشتراک دارند.
حسینی فر در تشریح مشخصات فنی و قابلیت‌های عملکردی مدلPolar گفت : این خودرو به پیشرانه خورجینی مرسدس بنز با کد OM۵۰۱ مجهز است و برای انتقال قدرت از گیربکس ۱۶ سرعته اتوماتیک مرسدس بنز استفاده می‌کند.این خودرو با حداکثر توان ۴۸۰ اسب بار استاندارد آلایندگی یورو۵ را پاس می‌کند اما به گفته مدیر فروش کاوه دیزل مدل یورو۶ این خودرو با چهره و امکانات جدید نیز آماده عرضه است اما سوخت قابل قبولی برای این استاندارد در ایران وجود ندارد.استفاده از کلاچ جفت دیسک و همچنین دیفرانسیل بالاگیر به‌جای هرزگرد از قابلیت‌های منحصربه‌فرد و خاص این محصول Sisu است که آن را از دیگر محصولات مشابه در بازار ایران متمایز می‌کند.حسینی فر همچنین با اشاره به کسب مجوز فول یدک بودن کمپرسی Polar به دلیل بهره‌گیری از شاسی قدرتمند ظرفیت مدل کمپرسی را ۳۲ تن عنوان کرد که ۱۶ تن آن روی کمر و ۱۶ تن دیگر روی ریبوک بارگیری می‌شود.
مدیر فروش کاوه دیزل ضمن اعلام قیمت حدود ۴۵۰ میلیون تومان به بالا برای مدل کمپرسی و باری Polar اعلام کرد : امیدواریم با آغاز تولید این محصول از مهرماه سال جاری بتوانیم حدود ۳۰ درصد قیمت را کاهش دهیم اما در فاز نخست این محصول به‌صورت وارداتی به مشتریان عرضه خواهد شد و ما در شرکت کاوه دیزل در تلاشیم تا باعرضه این محصول با کمترین حاشیه سود ، بهترین قیمت را ارائه کنیم.
حسینی فر در پایان ضمن اشاره به عرضه مدل Poler در طرح تعویض خودروهای تجاری فرسوده ، کیفیت بالای این محصول را به‌عنوان عاملی مهم در تائید از سوی سازمان راهداری عنوان کرد.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.