رئیس پلیس راه قزوین خبر داد:

تردد روان مسیر قروه به سمت تاکستان پس از انفجار تریلی حامل مهمات

رئیس پلیس راه استان قزوین گفت: حد فاصل قروه به سمت تاکستان خودروها را به سمت جاده قدیم هدایت کرده‌ایم که هم‌اکنون مشکل تردد نبوده و جاده با تلاش مأموران پلیس راه باز است.

به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از فارس، نصرالله بیگلری دقایقی پیش در قزوین با اشاره به انفجار تریلی حامل مهمات در نزدیکی استان قزوین اظهار کرد: دقایقی پیش یک دستگاه تریلی حامل مهمات در اتوبان قزوین – زنجان نزدیک به شهر تاکستان دچار انفجار شد.

وی با اشاره به وضعیت راه در حومه شهر تاکستان ادامه داد: حد فاصل قروه به سمت تاکستان خودروها را به سمت جاده قدیم هدایت کرده‌ایم که خودروهای عبوری در این مسیر از جاده قدیم تاکستان تردد می‌کنند و هم‌اکنون مشکل تردد نبوده و جاده با تلاش مأموران پلیس راه باز است.

رئیس پلیس راه استان قزوین اضافه کرد: مأموران پلیس راه از زمان حادثه در محل حضور داشته و هم‌اکنون برای رفع ترافیک تلاش کرده و اقدام می‌کنند.

بیگلری یادآور شد: پلیس راه، اورژانس، هلال‌احمر، مدیریت بحران، آتش‌نشانی، شهرداری تاکستان دستگاه‌های ذیربط استان قزوین در حال حاضر برای امنیت جاده در تلاش هستند.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: دلیل حادثه متعاقباً اعلام می‌شود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.