به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از ایلنا، جلال ملکی با بیان اینکه در ساعت ۷:۳۲ دقیقه امروز تصادف دو دستگاه خودرو در مسیر غرب به شرق یادگار نرسیده به اوین به آتش نشانی اعلام شد گفت: با اعلام این خبر دو ایستگاه آتش نشانی به محل اعزام شدند و مشخص شد که یک دستگاه ۲۰۶ با یک راننده مرد و یک دستگاه ۴۰۵ با ۴ سرنشین مرد با هم برخورد کردند .
وی افزود: خودروی ۲۰۶ در وسط بزرگراه نیمه واژگون شده و ۴۰۵ نیز به گارد ریل های میانی بزرگراه برخورد کرده بود و ۲ نفر از سرنشینان ۴۰۵ پیش از رسیدن آتش نشانان از خودرو خارج شده بودند اما دو نفر دیگر محبوس بودند و ترافیک سنگینی به وجود آمده بود .
ملکی گفت: راننده ۲۰۶ و دو نفر دیگر که در ۴۰۵ محبوس بودند با تلاش آتشنشانان خارج شدند اما متاسفانه مشخص شد که راننده ۲۰۶ جان خود را از دست داده و دو سرنشین ۴۰۵ نیز که مصدوم شده بودند، تحویل عوامل اورژانس شدند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران اظهار کرد: به طور کلی۲ مصدوم و یک فوتی در این سانحه وجود داشت و در ادامه عملیات خودرو ها به محل امنی با استفاده از جرثقیل منتقل و ترافیک بازگشایی شد و در ساعت ۱۰:۱۳ دقیقه این عملیات به پایان رسید.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.