خودروی پژو پارس در ارومیه با خلافی با بیش از ۵۱ میلیون ریال توقیف شد

فرمانده پلیس راه آذربایجان غربی گفت: یک دستگاه خودروی سواری پژو پارس در ارومیه با خلافی ۵۱ میلیون و ۵۵۰ هزار ریال توقیف شد.

خودروی پژو پارس در ارومیه با خلافی با بیش از 51 میلیون ریال توقیف شد

به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو»به نقل از ایرنا ،سرهنگ عباس فرمانی روز دوشنبه افزود: ماموران پلیس راه ارومیه ـ میاندوآب در حین کنترل خودروهای عبوری یک دستگاه خودروی پژو پارس را جهت بازرسی متوقف کردند و در استعلام صورت گرفته از سوابق خودرو مشخص شد که مبلغ ۵۱ میلیون و ۵۵۰ هزار ریال خلافی پرداخت نشده دارد.

وی اضافه کرد: با مشخص شدن موضوع خودرو توقیف و به منظور پرداخت دیون دولتی و سیر مراحل قانونی به پارکینگ منتقل شد.
وی اظهار کرد: برابر تبصره ماده ۸ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در صورتی که مبلغ جریمه خودرویی به ۱۰ میلیون ریال برسد، پلیس راهنمایی و رانندگی مراتب را به مالک خودرو اعلام می کند و چنان چه ظرف مدت یک ماه از تاریخ ابلاغی مالک خودرو نسبت به پرداخت جریمه اقدام نکند، خودرو توقیف و از تردد آن جلوگیری خواهد شد.
فرمانده پلیس راه آذربایجان غربی با اشاره به اینکه افزایش نرخ جرایم رانندگی یک عامل مهم بازدارنده در کاهش تخلفات رانندگی است، گفت: تخطی از سرعت مطمئنه و رعایت نکردن مقررات راهنمایی و رانندگی زیان های مالی در پی دارد و ممکن است خسارات های جانی نیز به همراه داشته باشد.
سرهنگ فرمانی افزود: سرعت مطمئنه لازمه ایمنی سفر در جاده ها است و نباید برای زودتر رسیدن به مقصد حوادث جبران ناپذیری را رقم زد.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.