در محور اسدآباد - کنگاور رخ داد؛

واژگونی مرگبار پژو ۲۰۶

فرمانده انتظامی شهرستان کنگاور از کشته و زخمی شدن ۵ نفر به دنبال واژگونی خودروی پژو ۲۰۶ در محور اسدآباد به این شهرستان خبر داد.

واژگونی مرگبار پژو 206

به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو»به نقل از مهر، سرهنگ حسین براری از وقوع یک حادثه رانندگی در محور اسد آباد به کنگاور خبر داد.

وی اظهار داشت: در این حادثه که به دنبال واژگونی یک دستگاه پژو ۲۰۶ رخ داده متاسفانه یک کودک ۶ ساله در دم جان خود را از دست می دهد.

براری گفت: همچنین ۴ مجروح این حادثه نیز به بیمارستان منتقل شده که متاسفانه یک نفر از آنان به دلیل شدت جراحات وارده در بیمارستان فوت کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان کنگاور افزود: بررسی های اولیه کارشناسان علت حادثه را عدم توجه به جلو ناشی از خستگی وخواب آلودگی راننده و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه و تخطی از سرعت مطمئنه عنوان کرده اند.

براری در پایان بر رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی رانندگان تاکید کرد.

۲ نفر کشته و ۳ تن زخمی شدند

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.