امدادرسانی به ۲۳ هزار نفر در طوفان شن

نجات ۲۴ هزار نفر در یک هفته

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اعلام وقوع ۹۵۲ مورد حادثه در هفته گذشته، اعلام کرد: ۲۸ ‌هزار و ۲۷ تن در حوادث هفته گذشته آسیب دیده و سه‌‌هزار و ۷۲۹ تن در حوادث مصدوم شدند.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران ، ناصر چرخساز گفت: ۵۰۱ مورد از حوادث هفته گذشته جاده‌ای، ۶۲ مورد شهری، ۵۶ مورد ساحلی، ۲۲ مورد کوهستان، ۱۱ مورد صنعتی و کارگاهی، ۵ مورد آتش‌سوزی جنگل و مرتع، ۳ مورد سیل و آبگرفتگی و مابقی مربوط به سایر حوادث بوده است.

وی با اشاره به آسیب‌دیدگی ۲۸ هزار و ۲۷ تن در حوادث هفته گذشته، اظهار کرد: ۲۳ هزار و ۲۰۵ تن در طوفان شن سیستان و بلوچستان، یک‌هزار و ۷۳۱ تن در حوادث جاده‌ای، ۳۱۹ تن در حوادث شهری، ۲۲۱ تن در حوادث ساحلی، ۳۶ تن در کوهستان، ۳۵ تن در سیل و آبگرفتگی، ۱۸ تن در حوادث صنعتی و کارگاهی و مابقی در سایر حوادث آسیب دیده‌اند.

قائم مقام سازمان امداد و نجات با اشاره به امدادرسانی به  ۲۴ ‌هزار و ۳۰۵  تن در حوادث هفته گذشته، عنوان کرد: بر این اساس به ۲۳ هزار و ۲۰۵ تن در طوفان شن سیستان و بلوچستان، ۱۶۵ تن در حوادث جاده‌ای، ۱۲۷ تن در حوادث ساحلی، ۶۳ تن در حوادث شهری، ۳۵  تن در سیل و آبگرفتگی، ۱۳ تن در کوهستان، ۵ تن در حوادث و صنعتی و کارگاهی و مابقی در سایر موارد امدادرسانی لازم ارائه شد.

وی با اشاره به اسکان اضطراری ۲۲۲ تن در حوادث هفته گذشته، عنوان کرد: در مجموع در هفته گذشته سه‌هزار و ۷۲۹ تن مصدوم شدند که از این میان ۵۶۱ تن به مراکز درمانی منتقل و ۲ ‌هزار و ۳۰۸ تن سرپایی درمان شده و در مجموع ۸۶۴ تن از حوادث نجات یافتند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.