نمایشگاه خودرو پاریس ۲۰۱۶ (۲۷)

معرفی حاضران در نمایشگاه خودرو پاریس: قدرتمندترین TT تاریخ

آئودی TT از آن هنگام که پا به تولید گذاشت وجهه‌ای از یک بیتل مدرن را به نمایش گذاشت و در عین حال همه به‌خوبی می‌دانند یک بیتل پیشرفته تنها در رقابت‌های خودروهای اقتصادی حرف برای گفتن دارد اما نه زمانی که پای نمونه RS آن به میان می‌آید و اینجا است که آئودی برگ برنده خود را در پاریس رو خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، اگر خود مدل TT کسی را به وجد نیاورد به‌طورقطع سیر تکامل و پیشرفت این کوپه جمع‌وجور همگان را متعجب خواهد کرد. نمونه TT که آئودی برای نمایشگاه خودرو بین‌المللی پاریس در نظر دارد نمونه RS نسل آخر است که با تجهیز به نیروگاه عظیم ۳ لیتری توربو بنزینی به قدرت ۳۴۹ اسب بخار توان دستیابی به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت را تنها در طی مدت زمان خیره‌کننده ۳.۷ ثانیه ممکن می‌سازد. تنها به‌عنوان یک مقایسه کوچک بد نیست بدانید که شتاب معادل برای ابرخودرو R۸ معادل ۳.۲ ثانیه است.

حداکثر سرعت TTRS برابر با ۲۸۰ کیلومتر بر ساعت است که البته به‌صورت الکترونیکی بر ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت محدود شده است مگر آن‌که آپشن دینامیک برای آن سفارش داده شود. آئودی مدعی است که دستیابی به این عملکرد بی‌نظیر از طریق کاهش وزن، ارتقا پیشرانه و به‌کارگیری گیربکس هفت سرعته دوآل کلاچ ممکن شده است که توان تولیدی پیشرانه را از طریق سیستم جدید دو دیفرانسیل کوآترو به هر چهارچرخ ارسال می‌کند.

نمای عقب TTRS دربرگیرنده یک دیفیوزر بزرگ خواهد بود که در صورت عدم تمایل مالک بدون هزینه حذف خواهد شد. همچنین آئودی سیستم روشنایی دیود روشنایی ارگانیک (OLED) را در آپشن‌های خود برای چراغ‌های عقب در نظر دارد.

مجموعه بی‌نظیر فنی TTRS طبیعتا به این ارزانی‌ها به دست نمی‌آید. نمونه کوپه این خودرو از حدود ۵۲ هزار و نمونه روداستر آن از حدود ۵۳.۵ هزار پوند آغاز خواهد شد که ارقام قابل توجهی است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.