معاون فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ خبر داد

افزایش ۲۵ درصدی ترافیک معابر تهران در اولین روز بازگشایی مدارس

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: نسبت به روزهای گذشته شاهد افزایش بار ترافیکی در پایتخت هستیم، امروز حجم ترافیکی در سطح شهر تهران ۲۵ درصد افزایش داشته است.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس ، سرهنگ مرادی معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ   خبر داد: معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: نسبت به روزهای گذشته شاهد افزایش بار ترافیکی در پایتخت هستیم، امروز حجم ترافیکی در سطح شهر تهران ۲۵ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: تمام مأمورین ما در معابر، همچنین در جلوی مدارس مستقر هستند تا نسبت به روانسازی و ایمن‌سازی ترافیک اقدام کنند و این روند تا ۱۵ مهر ادامه خواهد داشت.

سرهنگ مرادی افزود: برای مأموران راهنمایی و رانندگی در سطح شهر تهران حضور فعال و چشمگیر پیش‌بینی شده است تا شاهد مشکل ترافیکی در پایتخت نباشیم.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در انتها به تمام شهروندان توصیه کرد: برای حمل و نقل در روزهای پرترافیک مهرماه بیشتر از وسیله حمل و نقل عمومی استفاده کرده و سرویس مدارس را جدی بگیرند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.