به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» ، از همان ابتدای بازار قطعه سازان بر مدار رشد بودند و به تدریج سایر نمادهای خودرویی نیز پس از شروعی منفی با افزایش تقاضا مواجه شدند. امروز شاهد معاملات متعادل و مثبتی در نماد ایران خودرو که این روزها شایعه ساز شده و زمزمه هایی در خصوص قرارداد با رنو برای تولید خودروی کوئید را یدک میکشد بودیم، در پایان با رشد۲ درصدی در قیمت۳۴۸ تومان به کار خود پایان داد. این سهم درگیر مقاومت ۳۵۳ تومانی می باشد که در صورت عبور از محدوده مقاومتی فعلی(۳۴۸ الی ۳۵۳) قیمتهای بالاتری را تجربه خواهد کرد.
خساپا نیز با حجم ۶۹ میلیون معامله به ارزش ۹.۷ میلیارد تومان بیش ترین حجم و ارزش معاملات این گروه را مثل روزهای پیشین به خود اختصاص داد و با قیمت ۱۳۹ تومان آخرین روز کاری هفته را به سر برد.
براساس این گزارش، خدیزل در صورت مالی شش ماهه منتهی به شهریور به ازای هر سهم ۳۰۵ ریال سود محقق کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲% افت داشته است. در این گروه همچنین دیروز خبهمن به دلیل تعدیل منفی بالای ۲۰ درصد متوقف شد چرا که اگر کم تر از این مقدار بود، نماد بسته نمی شد. با این وجود تجربه سهامدارای در ایران ثابت کرده شرایط چنین نماد هایی بیشتر از تعدیلشان، تابع شرایط کلی بازار و گروه است .
درمجموع از ۳۰ نماد معاملاتی امروز۲۱ نماد سبز بودند بیشترین کاهش قیمت متعلق به نمادهای خموتور و خچرخش بود که خچرخش صف فروش بود ولی خموتور در پایان صف فروش را جمع کرد. حجم و ارزش معاملات نسبت به دور روز گذشته بهتر شد، سهامداران ۲۵۳ میلیون ورقه بهادار به ارزش بیش از ۴۱ میلیارد تومان را در ۱۸ هزار نوبت معاملاتی دست به دست کردند.
اکنون سرمایه گذاران منتظر انتشار گزارشات میاندوره ای لیدرهای خودرویی در بازار هستند، لذا طبیعی است تردیداتی در سمت تقاضا وجود داشته باشد.به نظر می رسد باتوجه به اینکه در چند هفته اخیر برخی نمادهای خودرویی رشد زیادی کردند به اصلاحات خود ادامه دهند و در این اصلاح نمادهایی که رشد نداشتند نیز اصلاح مذکور را همراهی خواهند کرد.
خودرویی ها در بازار سرمایه/۲۸ مهر ۹۵
خودرویی ها در انتظار گزارش های میاندوره ای
امروز افزایش تقاضا در گروه خودرویی محسوس بود اما همچنان قطعه سازان از اقبال بیشتر و معاملات مثبت تری برخوردار بودند تا جایی که نمادهای خزر، خمحرکه،خریخت،خلنت ، خنصیر،ختراک و خاهن با صف خرید همراه شدند. همچنین شاخص خودرویی ۲۵۱ واحد معادل ۱.۱۹ درصد رشدکرد و ۲۱ هزار و ۲۸۱ واحدی شد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.