خودرویی ها در بازار سرمایه/۳ آبان ۹۵

خودرویی ها از روزهای خوش تا معاملات متعادل و منفی!

خودرویی ها امروز نیز در غیاب نماد خساپا به علت تعدیل پیش بینی درآمد هر سهم؛ متعادل و منفی بودند، حجم و ارزش معاملات این گروه امروز هم فرسایشی بود و شاخص کل خودرو و ساخت قطعات با کاهش ۸۶ واحدی در کانال ۲۰ هزار و ۷۸۶ واحد قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» ، خودرویی ها  در روز جاری  ۱۲۰ میلیون سهم به ارزش ۲۲ میلیارد تومان در  نزدیک ۱۱ هزار نوبت معاملاتی دست به دست کردند. از ۱۶ نماد معاملاتی امروز، فقط ۵ نماد افزایش قیمت داشتند.
به این ترتیب،بیشترین رشد قیمتی متعلق به خاهن و خنصیر با  ۴ درصد افزایش قیمت پایانی بودند، نمادهای خاهن  و خنصیر (با صف نزدیک ۳ میلیونی) تنها نمادهای این گروه بودند که صف خرید تشکیل دادند ، در طرف مقابل خریخت صف فروش ۱ میلونی در قیمت ۲,۲۹۸ ریال تشکیل داده بود، نماد خپارس نیز متعادل و مثبت به کار خود پایان داد.
در پایان گفتنی است، خلنت که به دلیل ابهام در ارائه اطلاعات متوقف می باشد گزارش آمار تولید و فروش ۷ ماهه را ارائه کرد که براساس آن تولید با ۵۳ درصد و فروش ۴۰ درصد بودجه، پوشش چندان قوی نداشت، همچنین ورنا با انتشار پرتفوی مهرماه خود از محل فروش سهم های خمحرکه و بکهنوج سود اندکی معادل ۱۸ میلیون تومان عاید کرده بود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.