خودروسازان عامل اصلی کیفیت تاکسی‌ها هستند

نائب رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل از طرح برقی کردن تاکسی ها خبر داد و اعلام کردگفت: تاکنون سرمایه گذرانی وارد این حوزه نشده اند و با ادامه ی این موضوع قطعا شهرداری سرمایه گذاری های لازم را انجام خواهد داد.

به گزارش پایگاه خبرگزاری «عصر خودرو» به نقل از ایسنا،  اسماعیل دوستی افزود: به دنبال تصویب طرح کاهش از طرف پلیس راهور جهت معاینه فنی خودرو رشد ۳۵ درصدی معاینه فنی تاکسی داشتیم.

همچنین مهدی ابراهیمی معاون فنی و بهره برداری سازمان مدیریت و نظارت تاکسیرانی شهر تهران از ایجاد سه لاین جداگانه ویژه ی تاکسی داران در سه مرکز فنی الغدیر،شکوفه و دکتر چمران خبر داد.
نائب رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل در مصاحبه‌ای با یک برنامه رادیویی گفت: با توجه به اهمیت مسئله آلودگی هوا، خودروسازان عامل اصلی کیفیت تاکسی ها هستند و  ۵۰درصد هزینه معاینه فنی از جانب سازمان تاکسیرانی پرداخت خواهد شد و با در نظر گرفتن تسهیلات ویژه برای نوسازی، تاکسی‌های قدیمی را به این مهم تشویق خواهیم کرد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.