رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران

آلودگی هوا در حال تشدید شدن است به فکر باشیم

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت : نیمه دوم هر سال مصادف با تشدید آلودگی هوا است لذا برای مراقبت از مردم باید تدابیر ویژه ای از سوی متولیان امر اتخاذ شود .

به گزارش  پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس، حجت الاسلام عبدالمقیم ناصحی در سیصد و سومین جلسه شورا با اشاره به اینکه شاهد افزایش آلودگی هوا در نیمه دوم سال هستیم ،گفت: هر ساله نیمه دوم سال و با شروع فصل سرما شاهد پدیده وارونگی دما هستیم که این امر موجب تشدید آلودگی هوا می‌شود.

ناصحی ادامه داد: همانطور که مشاهده کردید روز گذشته هوای تهران ناسالم بود و پزشکان توصیه کردند گروه‌های حساس و آنان که ناراحتی قلبی دارند از خانه خارج نشوند. بنابراین با توجه به تشدید آلودگی هوا در فصل جاری می‌طلبد که مسئولین و متولیان تدابیری اتخاذ کنند تا شاهد کاهش آلودگی هوا باشیم.

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در ادامه سخنان خود با ابراز گلایه از روند انتقال صنوف مزاحم در شهر تهران گفت: برنامه‌های شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در خصوص انتقال صنوف مزاحم به ویژه در مناطق ۱۵ و ۱۹ و به طور خاص قراضه فروشان خلازیل به نتیجه نرسیده بنابراین می‌بایست هر چه سریعتر در این خصوص اقدام شود.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.