زنگیشه خبر داد:

ادغام دو مرکز خریدو فروش خودروی شهید رجایی و خاوران

کامران زنگیشه از ادغام دو مرکز خرید فروش خودروی شهید رجایی و خاوران خبر داد و گفت: مرکز خرید و فروش شهید رجایی به دلیل قرار گیرفتن در بافت شهری موجب نارضایتی شهروندان شده بود.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر ، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان این مطلب افزود: با توجه به ثبت پیام در سامانه ی ۱۳۷ و به دلیل ایجاد آرامش و آسایش شهروندان، مدیریت شهری برآن شد تا مرکز خرید و فروش خودروی شهید رجایی را تعطیل نماید و این مرکز را با مرکز خرید و فروش خاوران ادغام کند.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر خاطرنشان کرد: : در گذشته مرکز خرید و فروش شهید رجایی مختص خودوهای وانت بود؛ ولی در حال حاضر شهروندان می توانند برای خرید و فروش وانت و سایر خودروها به  مرکز خرید و فروش خاوران مراجعه کنند.

گفتنی است مرکز خاوران با مساحت ۴ هکتار و ظرفیت پذیرش ماهانه بیش از  ۲۵۰۰ خودرو واقع در کیلومتر ۱۵ جاده ی خاوران آماده ی خدمت رسانی به کلیه ی شهروندان است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.