به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایسنا فرهاد به نیا – عضو هیات مدیره انجمن سازندگان قطعات و مجموعه های خودرو، با اعلام خبر بالا افزود: در گذشته موانعی برای پرداخت مطالبات قطعه سازان از سوی خودروسازان وجود داشت که با رفع آن موانع از روز گذشته پرداخت این مطالبات آغاز شده است.
وی با بیان این که یکی از دلایل افزایش بدهی خودروسازان به قطعه سازان، نوع عملکرد سیستم بانکی بوده است، خاطرنشان کرد: بانک ها معمولا از ۱۰ اسفند تا ۲۰ اردیبهشت از پرداخت اعتبارات خودداری می کنند که این موضوع در تامین منابع مالی خودروسازان برای پرداخت مطالبات موثر است.
او خاطرنشان کرد: هم چنین در سال جاری تولید قطعه سازان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است. در سال های قبل به طور معمول قطعه سازان در ماه های فروردین و اردیبهشت ماه سطح تولید پایینی داشتند، اما در سال جاری به دلیل سیاست رشد تولید خودروسازان، قطعه سازان در ماه های فروردین و اردیبهشت نیز با حداکثر ظرفیت به تولید ادامه دادند که این موضوع نیز مطالبات قطعه سازان از خودروسازان را افزایش داد.
به نیا تصریح کرد: به هرحال در این شرایط با رفع موانع گذشته، خودروسازان پرداخت مطالبات قطعه سازان را آغاز کرده اند و این موضوع تاثیر مثبتی بر روند فعالیت قطعه سازان خواهد داشت.
وی اظهار امیدواری کرد که روند پرداخت مطالبات خودروسازان به قطعه سازان ادامه یابد تا مشکلات صنعت قطعه تا حد زیادی برطرف شود.
خودروسازان پرداخت مطالبات قطعهسازان را آغاز کردند
: پرداخت مطالبات معوق قطعهسازان از سوی خودروسازان آغاز شد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.