به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، در جریان معاملات امروز سهامداران خودرویی تعداد حدود ۶۲ میلیون سهم به ارزش ۱۱ میلیارد تومان را در ۶.۷ هزار نوبت معاملاتی دست به دست کردند که نسبت به روز قبل حجم و ارزش معاملات فرسایشی بود.
هرچند روند کلی معاملات سهام با تعادل همراه بود اما در دو نماد قطعه سازی خفناور با حجم سنگین ۶ میلیونی و خمحرکه با حجمی نزدیک ۱ میلیون صف خرید تشکیل شده بود.
در مجموع امروز معاملات نمادهای گروه خودرویی کم حجم و متعادل بودند، در قطعه سازان نماد خفناور در قیمت ۲,۸۰۸ ریال و حق تقدم آن نیز صف خرید حدودا ۶ میلیونی را در قیمت ۱,۴۴۲ ریال را تجربه کردند و خمحرکه در قیمت ۲,۱۱۳ ریال صف خرید و نماد خپویش صف فروش کوچکی در قیمت پایانی ۲۲,۷۴۶ ریال تشکیل داد، معاملات ایران خودرو نیز که متعادل و در حاشیه ۱ درصد مثبت دنبال می شد نهایتا با کاهش ۰.۱۳ درصدی در قیمت پایانی ۲,۹۸۳ ریال به کار خود خاتمه داد .
در حوزه اخبار، امروز مجمع فوق العاده خپارس تشکیل شد و برنامه افزایش سرمایه توسط مجمع تصویب شد، پس از اینکه شرکت از ماده ۱۴۱ خارج شود، برنامه انتشار اوراق جهت تامین مالی در دستور کار شرکت قرار دارد.
براساس اطلاعات مطرح شده در مجمع، این شرکت با الجزایر قرارداد جوینت ونچر جهت راه اندازی خط تولید X۱۰۰ در الجزایر منعقد خواهد نمود که سهم طرف ایرانی ۲۵ درصد می باشد و احتمالا این کارخانه اوایل سال آتی راه انداز خواهد شد.
خودرویی ها در بازار سرمایه/۷ آذر۹۵
شاخص گروه خودرویی بر مدار رشد کم عمق
امروز علی رغم روز قبل شاهد رشد اندکی در شاخص گروه خودرو و ساخت قطعات بودیم، با اتمام ساعات معاملات شاخص کل گروه با ۲۷ پله افزایش در ایستگاه ۱۹ هزار و ۵۸۹ واحدی ایستاد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.