• شاهین پلاس با قلبی جدید
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
شاهین پلاس با قلبی جدید111111111

شاهین پلاس با قلبی جدید

عصر خودرو-سایپا در سومین نمایشگاه تحول آخرین دستاوردهای خود را به نمایش گذاشت. شاهین پلاس، اطلس بنزینی و برقی از جمله محصولات غرفه سایپا بودند.

شاهین پلاس

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، سایپا شاهین که یکی از اصولی‌ترین محصولات این خودروساز است، حال قرار است با موتور ME16 شانزده سوپاپ و گیربکس AT و یکسری تغییرات ظاهری به بازار عرضه شود.
در نمای بیرونی اولین تغییر اضافه شدن زه کرومی دور جلوپنجره و زه درب صندوق است. این تغییر سبب شده تا اندکی حس لوکس بودن به مالکان شاهین پلاس دست بدهد.
سه شیشه عقب این خودرو دودی شده‌اند و آنتن سقفی آن از نمونه معمولی به نمونه کوسه‌ای تغییر پیدا کرده است.
داخل کابین تغییرات بیشتری به چشم می‌خورد. تریم داخلی از تک رنگ مشکی به دو رنگ مشکی کرم تغییر پیدا کرده است. تزئینات پیانویی قبلی جای خود را به طرح چوب داده‌اند که از قضا این تغییرات سبب شده تا فضای کابین دلبازتر و چشم‌نوازتر باشد.
صندلی‌های جلو مجهز به گرمکن دو حالته شده‌اند و صندلی راننده از تنظیم تماما دستی به تنظیم 6 حالته برقی تبدیل شده و طرح و دوخت چرم خودرو تغییر کرده است.
کروزکنترل و مالتی‌مدیا 10 اینچی لمسی آخرین امکانات نصب شده روی نمونه اتوماتیک شاهین هستند.
مهم‌ترین تغییر انجام شده روی شاهین پلاس، نصب موتور ME16 و گیربکس AT شرکت DAE است که سبب شده تا از شر موتور 8 سوپاپ قدیمی سایپا خلاص شویم!
این موتور 4 سیلندر 1578 سی‌سی در بهترین حالت 111 اسب‌بخار و 150 نیوتن‌متر گشتاور را با گیربکس 6 سرعته اتوماتیک به چرخ‌های جلو انتقال می‌دهد. طبق اعلام سایپا مصرف سوخت این خودرو در هر 100 کیلومتر 7.2 لیتر است که با توجه به باک 47 لیتری شاهین، مصرف سوخت سدان سایپا مناسب ارزیابی می‌شود.

اطلس بنزینی
هاچبک جدید سایپا که در واقع نمونه فیس‌لیفت شده تیبا2 است، با دو نمونه بنزینی و الکتریکی در غرفه سایپا حاضر شده تا آخرین دستاوردهای سایپا در معرض دید عموم قرار بگیرد.
اطلس از موتور با موتور M15 و دو مدل گیربکس 5 سرعته دستی و 6 سرعته اتوماتیک CVT به بازار عرضه می‌شود. این موتور 8 سوپاپ که به سیستم VVT مجهز شده، حداکثر 91 اسب‌بخار قدرت و 137 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. مصرف سوخت این هاچبک به‌روز شده در هر 100 کیلومتر برابر با 6.83 لیتر است. یکی از تفاوت‌های فنی تیپ اتوماتیک با دنده‌ای، فرمان برقی است که در نمونه دنده‌ای همچنان از نمونه هیدرولیک استفاده می‌شود که به نسبت هزینه نگهداری و استهلاک بیشتری در مقابل سیستم فرمان برقی دارد.
از جمله امکانات یکسان تمامی تیپ‌های اطلس با یکدیگر میتوان به 2 کیسه هوا، سیستم کنترل پایداری، سیستم کمکی حرکت در سربالایی، سیستم تهویه مطبوع الکتریکی، سنسور دنده عقب، دی‌لایت، فرمان D-CUT، سنسور فشار باد تایرها، سنسور نور، قابلیت تنظیم ازتفاع چراغ جلو و ... اشاره کرد.
در تیپ های G و E که نمونه های فول دنده‌ای و اتوماتیک هستند، امکاناتی مانند سانروف، رادار نقطه‌کور، سنسور باران، استارت دکمه‌ای، مالتی‌مدیا 7 اینچی به همراه دوربین دنده عقب و قابلیت میرورلینک، نقشه آفلاین، روکش چرمی صندلی‌ها، آینه تاشو برقی با گرمکن، کروزکنترل و محدودکننده سرعت اضافه می‌شود.

اطلس برقی
پلتفرم X200 سایپا که پرتیراژترین پلتفرم صنعت خودرو ایران به حساب می‌آید به تازگی میزبان نسخه الکتریکی بر پایه اطلس شده است. سایپا در این گزینه اختصاصی و بومی از باتریهایی با ظرفیت 35 کیلووات ساعت استفاده کرده است که شارژ کامل آن 4 ساعت و شارژ سریع آن‌ها 40 دقیقه به طول می‌انجامد و توانایی پیمایش 270 کیلومتر با شارژ کامل را دارد و شتاب صفر تا صد این خودرو نیز 12 ثانیه اعلام شده است. البته این پلتفرم قرار است روی سهند و ساینا نصب شود. در ظاهر یک سری المان‌های آبی رنگ که معمولاً در خودروهای پاک میبینیم به اطلس برقی اضافه شده است.

Copyright © 2015 - Asrekhodro by Daustany