اوتلندر وارداتی چه مشخصاتی دارد؟
تحویل متفاوت خودرو توسط تلاش خودرو؛
اوتلندر وارداتی چه مشخصاتی دارد؟
عصر خودرو- میتسوبیشی اوتلندر یک کراساوور معروف در سطح بازار جهانی است که در نسل سوم خود حضور به نسبت موفقی را در بازار کشورمان پشت سر گذاشت.
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، حال با بازگشت برند میتسوبیشی به ایران، نسل چهارم اوتلندر توسط آرین موتور به بازار عرضه میشود. تحویل این خودرو توسط نمایندههای این شرکت از جمله تلاش خودرو ایرانیان در حال انجام است.
تحویل متفاوت اوتلندر
شرکت تلاش خودرو ایرانیان به عنوان یکی از مجموعههای خودرویی مولتی برند در کشور، تحویل اوتلندرهای 2023 را به صورت کاملا متفاوت به مشتریان خود انجام داد. در این مراسم که با حضور مدیران شرکت تلاش خودرو ایرانیان، اصحاب رسانه و مشتریان این شرکت برگزار شد، 20 دستگاه اوتلندر به خریداران این خودرو تحویل داده شد.
علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر جهت فرآیند ثبت نام و خودروهای قابل عرضه توسط شرکت تلاش خودرو، میتوانند با مراجعه به وبسایت رسمی این شرکت به نشانی talashkhodro.com و یا شماره تلفن 02179112 تماس حاصل کنند. ضمن اینکه برای مراجعه حضوری میتوانند به نمایندگی کد 1003 تهران، به نشانی سعادتآباد، چهارراه سرو، ضلع جنوب غربی، پلاک 60 و یا شعبه تبریز این برند به نشانی ولیعصر، فلکه بزرگ به سمت مسجد الصادق مراجعه کنند.
درباره اوتلندر
اوتلندر کراساوور پرآوازه میتسوبیشی است که تا به الان در 4 نسل به تولید رسیده است. نسل سوم این خودرو با دو فیس متفاوت در بازار ما حضور به نسبت موفقی را پشت سر گذاشت. خودرویی کم استهلاک، کم حاشیه و جادار که با وجود حضور چند ساله در بازار، هنوز جزء انتخابهای خریداران است. اما داستان اوتلندر جدید چیست؟ چهارمین نسل اوتلندر در فوریه 2021 رونمایی شد و این خودرو اولین محصول میتسوبیشی است بر روی پلتفرم مشترک رنو – نیسان یعنی CMF-CD تولیده شده است. با آزاد شدن واردات شرکت آرین موتور که در سالهای گذشته محصولات متنوعی از میتسوبیشی را به بازار عرضه کرده بود، دوباره سراغ کراساوور محبوب سامورایی رفت و این خودرو را با موتور 1.5 لیتری توربوشارژ به ایران آورد.
مشخصات فنی، کم حجم و کم استهلاک
چهارمین نسل میتسوبیشی اوتلندر به موتور 4 سیلندر 1500 سیسی با فناوری T-GDI مجهز است. در کنار موتور احتراق داخلی، یک موتور الکتریکی هم در این خودرو به کار رفته تا در زمینه مصرف سوخت ترکیبی، اوتلندر جدید بهینهتر از قبل باشد. حداکثر قدرت تولیدی این کراساوور ژاپنی 160 اسببخار و حداکثر گشتاور تولیدی آن 280 نیوتنمتر است. تمامی این نیرو توسط گیربکس CVT به چرخهای جلو منتقل میشود. البته ذکر این نکته لازم است که در آیندهای نه چندان دور نمونه دو دیفرانسیل این خودرو که از فناوری S-AWC (Super-All wheel Control) بهره میبرد، نیز پا به جادههای کشورمان میگذارد.
مصرف سوخت اعلامی کمپانی برای این خودرو تک دیفرانسیل، 6.7 لیتر به صورت ترکیبی است که با توجه به باک بنزین 55 لیتری میتواند انتظارهای مصرفکنندگان به عنوان یک خودرو کم مصرف را برطرف کند.
طبق ادعا میتسوبیشی، اوتلندر جدید تنها 10 ثانیه زمان نیاز دارد تا بتواند شتاب 0-100 را به ثبت برساند.
سیستم تعلیق این کراساوور 1670 کیلوگرمی در محور جلو مستقل مک فرسون و در قسمت عقب مستقل مولتی لینک استفاده شده که سبب پایداری بهتر و چسبندگی مناسب در مسیرهای پر پیچ و خم میشود.
امکانات ایمنی و رفاهی، مناسب و کاربردی
در گذشته نه چندان دور خودروهای ژاپنی در بحث امکانات ایمنی و رفاهی حرف زیادی برای گفتن نداشتند، اما با گذشت زمان و درک درست خودروسازان ژاپنی، محصولات این کشور هم به تجهیزات متنوعی مجهز شدند.
اوتلندر جدیدی که آرین موتور به بازار عرضه میکند، در تیپهای مختلف آپشنی وارد کشور شده است. همه این تیپها فقط از نظر آپشن با هم متفاوت هستند. در بحث امکانات ایمنی این خودرو به تجهیزاتی همچون: 6 کیسه هوا (راننده و سرنشین، جانبی جلو و پردهای)، سیستم کنترل پایداری، سیستم کمکی حرکت در سربالایی و سرپایینی، ترمزپارک برقی و اتوهلد، سیستم کنترل کشش و دستیارهای کمکی رانندگی (کروزکنترل تطبیقی، نوربالا اتوماتیک، هشدار خروج از خط، حفظ خودرو بین خطوط، هشدار برخورد از جلو، رادار هشدار انحراف از مسیر و رادار نقطه کور) مجهز شده که میتواند در کنار رانندگی ایمن راننده، محافظت از جان سرنشینان را تضمین کند.
با نگاهی به فهرست امکانات این خودرو تجهیزاتی همچون : سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمهای، سقف پانورامیک، مالتی مدیا 10.25 اینچی لمسی با بلوتوث و USB، 6 عدد بلندگو، دوربین 360 درجه، سنسور پارک جلو و عقب، هدآپ دیسپلی، دنده پشت فرمان، سنسور نور، روکش چرمی صندلیها، تنظیم برقی صندلی راننده، اتو استارت استاپ، سیستم تهویه مطبوع دو کاناله اتوماتیک، تنظیم حالت رانندگی، کلاستر دیجیتالی، سنسور پارک جلو و عقب، چراغهای تماما LED، آینه تاشو برقی، سیستم کنترل فشار باد تایرها، دسته دنده الکتریکی و رینگ 20 اینچی آلومینیومی به چشم میآید که در مجموع میتوان گفت که این خودرو وارداتی در این قسمت میتواند خریداران را راضی کند.
نوع موتور | T-GDI با هیبرید خفیف |
تعداد سیلندر / سوپاپ | 16/4 |
حجم موتور | 1499 سیسی |
حداکثر قدرت | 160 اسببخار |
حداکثر گشتاور | 280 نیوتنمتر |
گیربکس | CVT |
محور محرک | جلو (FWD) |
مصرف سوخت ترکیبی | 6.7 لیتر در 100 کیلومتر |
شتاب 0-100 | 10 ثانیه |
Copyright © 2015 - Asrekhodro by Daustany