عصر خودرو- طی ۵ ماه نخست سال ۱۴۰۳ حدود ۵هزار دستگاه انوع کامیون و کشنده وارد کشور شده و این در حالی است که آمار کل تولید این حوزه در بیش از ۲۰ تجاریساز به حدود ۶۸۰۰ دستگاه می رسد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته دههزار دستگاه کاهش را نشان می دهد و این نخستین بار است که آمار واردات انواع کشنده با فاصله ای کم شانه به شانه صنعت خودروسازی ۲۰کارخانهای حرکت می کند. تولید خودروهای تجاری شاید در ایران حدود یک سوم شده باشد اما واردات انواع کشنده بیش از ۳برابر رشد داشته است.
عصر خودرو- بر اساس ارزیابی صورت گرفته از وضعیت کیفی خودروهای سنگین تولیدی آذر ماه، از ۱۷ مدل خودرو سنگین مورد ارزیابی قرار گرفته، دو مدل کامیونت و یک مدل کامیون پنج ستاره شدهاند، ۱۲ مدل خودرو چهار ستاره کیفی کسب کردهاند و حداقل کیفیت سه ستاره است که متعلق به یک مدل کامیون و یک مدل ون است.
عصر خودرو- گزارش عملکرد تولید و فروش دو خودروساز بزرگ کشور نشان میدهد از ۶۹ هزار و ۱۱۵ دستگاه خودرو تولیدی ایرانخودرو و سایپا در شهریور ماه، بیش از ۱۰ هزار دستگاه خودرو تجاری نشده است که از این تعداد ۶۴۴۶ دستگاه متعلق به ایرانخودرو و ۳۸۲۹ دستگاه از محصولات سایپاست.
عصر خودرو- ابرپروژه اسقاط خودروهای سنگین هر چند با هدف کاهش آلودگی هوای تهران تا پایان دولت دوازدهم کلید خورد، اما آغاز و پایان آن یکسال بیشتر طول نکشید.
عصر خودرو- روند تولید خودروهای تجاری در شرایطی سیر نزولی یافته که این مساله اسقاط خودروهای تجاری فرسوده را نیز متاثر کرده است. سال گذشته ابرپروژه خروج فرسودههای تجاری با حضور حسن روحانی رئیسجمهور کلید خورد تا بحران مربوط به آلودگی هوای کلانشهرها مرتفع شود.
عصر خودرو- مدیر عامل شرکت زامیاد در جمع سهامداران این شرکت اعلام کرد: زامیاد توانسته است با تحقق اهداف خود در زمینه تولید و فروش انواع خودروهای تجاری سبک و سنگین در سال گذشته، سهم ۴۰ درصدی بازار خودروهای کار و تجاری کشور را کسب کند.
عصر خودرو- وقتی از یک موضوع عادی به سمت شاخههای منحصربهفردتر آن موضوع حرکت میکنیم، جلوهها و ویژگیهای خاصی دیده میشوند که گاهی مواقع باور آنها کمی مشکل خواهد بود.
عصر خودرو- خودروسازان ایرانی در سهماهه نخست سال ۱۳۹۶ شاهد رشد آرامی بودند و درمجموع با افزایش تولید ۱۵درصدی نسبت به مدت مشابه سال پیش، آغازی کند در قیاس با سال گذشته را تجربه کردند. وضعیت تجاریسازها اما متفاوت بود؛ از یکسو در بخش تجاریهای مسافری شاهد افزایش تولید بالای ۴۰ درصد بودیم و از سوی دیگر در بخش باری روند تولید با شیبی کند، کاهشی بود.