عصر خودرو- در قرار داد با پژو با سرمایه گذاری مشترک ۵۰-۵۰ شرکتی تاسیس میشود که هر دو سال مدیرعامل و ریاست هیات میره بین ایران خودرو و پژو دست به دست میشود..طبق مفاد قرارداد از هر ۱۰۰ دستگاه، ۳۰ دستگاه صادر خواهد شد. در تیراژ تولید، ظرف چهار سال از ۱۵ هزار دستگاه به ۲۰۰ هزار دستگاه میرسیم.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از صنعت نویس، ساخت داخل هر محصول که تولیدش شروع میشود تا یک سال بعد باید به 40 درصد و ظرف سه سال بعد به 70 درصد برسد. چنانچه محل صادرات درآمد خواهیم داشت درحالی که ارز صرف شده برای تولید و صادرات،420 میلیون یورو خواهد بود و به این ترتیب 60 میلیون یورو تراز مثبت خواهیم داشت و تحقق این امر، اقدامی عملی در راستای اقتصاد مقاومتی است.
وی در خصوص نحوه همکاری با بنز ادامه داد: با بنز به توافق رسیده ایم که دو شرکت مشترک در بخش تجاری ایجاد شود. در شرکت مشترک حوزه فروش سهم ما 51درصد است و در شرکت مشترک خدمات پس از فروش سهم آنها 51 درصد خواهد بود. سرمایه گذاری مشترک برای تولید منطق های کامیونهای مرسدس بنز و قطعات قوای محرکه، تاسیس شرکت مشترک فروش کامیونهای مرسدس بنز و قطعات آنها در ایران و همچنین خرید بخشی از سهام شرکت محور خودرو در کنار ایدم ازسوی دایملر، از جمله موارد مورد توافق است.
یکه زارع در پاسخ به این که چرا در شرکت مشترک خدمات پس از فروش، سهم آلمانی ها 51 درصد خواهد بود؟ گفت: طبق مقررات بانکی آلمان، در صورتی بنز می تواند از تسهیلات بانکی آن کشور برای سرمایه گذاری در ایران بهره مند شود که سهمش در مشارکت بیشتر باشد. موافقتی بین بانک آلمانی، بانک پارسیان، لیزینگایران خودرو و بنز برای فروش خودروهای تجاری صورت گرفته است.
وی همچنین در خصوص مذاکرات با رنو با اشاره به این که فعلا با رنومذاکره نمیکنیم، تاکید کرد: فرصت داده ایم تا شرکتهای دیگر ایرانی، مذاکرات شان را تمام کنند تا بعد با رنو نهایی کنیم.
وی افزود: استراتژی ایران خودرو برای تولید محصولات جدید، استراتژی فول رنج است و قصد داریم از خودروهای کلاسA و B تا لوکس را تولید کنیم. نیمه دوم سال گذشته با هیات ایتالیایی مذاکرات جدی شد. مذاکرات ما با طرف ایتالیایی در جریان است. با آنها آرمانهای بالاتری را پیگیری میکنیم. روش کاملتر از جوینت ونچر( سرمایه گذاری مشترک) در این مشارکت پیش بینی شده است. وی درباره توافقات با شرکای ژاپنی تصریح کرد: با آنها هم مذاکراتی شده است. روابط ما با سوزوکی در تولید گراند ویتارا توسعه مییابد. در سالهای گذشته با شرکت سوزوکی فقط روی محصول ویتارا همکاری داشته ایم، اما قصد داریم تولید محصولات دیگری از این خودروساز مانند سوئیفت، ویتارای جدید و سیاز را نیز به انجام برسانیم. اما با یک شرکت دیگر ژاپنی در زمینه تولید خودروهای کالس A مذاکراتی کرده ایم.
مدیرعامل ایران خودرو تاکید کرد: سهم ما از بازار اکنون 54 درصد است و تا سال 1404 که تولید کشور به سه میلیون دستگاه خواهد ر سید، باید به 60 درصد افزایش یابد یعنی یک میلیون و 800 هزار دستگاه. از این تیراژ تنها 200 هزار دستگاه را با پژو تولید میکنیم وباقی را باید با شرکای دیگرمان و برند ایران خودرو تولید کنیم.
وی یادآور شد: شرکای خارجی میتوانند همکاران خوبی باشند اگرچه آنها منافع خودشان را دنبال خواهند کرد. در این وضعیت باید به فکر رابطه برد- برد باشیم. باید مرکز تحقیقات ما قویتر شود. باید به کارگران خوش ذوق و با ایده، مهندسان و مدیران خوب مان تکیه کنیم. باید توانمان را زیاد کنیم.
برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.