با تشریح سه دود سمی برای کودکان عنوان شد
تبعات مخرب جرائم رانندگی در سلامت روان مردم
عصر خودرو- رئیس همایش و کرسی یونسکو در آموزش سلامت با تشریح سه دود مضر برای ریه کودکان بر تبعات مخرب جرایم رانندگی بر سلامت روان مردم تأکید کرد.
عصر خودرو- رئیس همایش و کرسی یونسکو در آموزش سلامت با تشریح سه دود مضر برای ریه کودکان بر تبعات مخرب جرایم رانندگی بر سلامت روان مردم تأکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از تسنیم، مصطفی معین در نشست خبری هفتمین همایش سلامت روان و رسانه که 8 و 9 اسفند در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران برگزار میشود با تأکید بر تبعات مخرب جرایم رانندگی در سلامت روان مردم اظهار داشت: مسلماً جرایم رانندگی بهصورت نامناسب و همچنین عملکرد بسیاری از نهادها علی الخصوص صداوسیما بر تنش جامعه تأثیر دارد.
وی ادامه داد: متأسفانه برخی مواقع رسانهها سنگ به چاه میاندازند و با انتشار یک خبر نادرست یا تنشزا کاری میکنند که حتی با اصلاحیه نیز نمیتوان تبعات مخرب آن خبر را برطرف کرد، کما اینکه این مشکل در تمام رسانههای جهان وجود دارد.
رئیس مرکز تحقیقات آسم و آلرژی کشور با انتقاد از برخی عملکردهای رسانه ملی به مصادیق این امر پرداخت و گفت: مثلاً یک آقای کارگردان برنامههای طنز در نشست خبری خود سیگار میکشد، شاید برخیها به کار او بخندند و حتی تأییدش کنند ولی بزرگترین تبعات مخرب این کار چنین فرد مشهوری بر روح و روان کودکان کشورمان است.
وی همچنین با گریزی درباره برخی تبلیغات نادرست و غیرعلمی در رسانه ملی گفت: مثلاً چرا تبلیغ میشود که اسپند برای برخی موارد خوب است درحالی که اسپند همچون دود سیگار و دود خودرو برای ریه بچهها سم مهلک است. و ما متأسفانه شاهد پخش برنامههای غیرعلمی در قالب طب سنتی در رسانه ملی هستیم و ایکاش این طب مفید در قالب کارهای علمی و پژوهشی به مردم ارائه شود.
* «دین» عامل افسردگی نیست
معین در ادامه به گریزی به برخی از برنامههای تلویزیونی با مفاهیم دینی که سعی در گریه درآوردن مردم دارد، توضیح داد: هیچ وقت دین بهمعنای افسردگی نبوده و چنین مفهومی نیز ندارد ولی متأسفانه ما شاهد آن هستیم که کانالهای تلویزیونی بهدلیل پخش برنامههای مذهبی سعی میکنند مردم را به گریه بیندازند که اینگونه برنامهها واقعاً برای کودکان مضر است درحالی که دین مفاهیم بسیار بیشتری در زمینه شادی و نشاط دارد.
رئیس همایش و کرسی یونسکو در آموزش سلامت (سواد سلامت در ایران و جهان) در نهایت خاطرنشان کرد: سلامت روان مردم ما باید ارتقا پیدا کند زیرا امروز وقتی مشاهده میکنیم نزاع و حادثهای در کشور رخ میدهد اکثر افراد مشغول به گرفتن عکس و فیلم میشوند و این نشان از ضعف در سلامت روان مردم است، بنابراین ارتقای این مؤلفه در گروی تصمیمات حاکمان، مسئولان نظام و مؤلفههای مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است.