‌مطالبات 12 گانه رانندگان محقق شد؛

از بیمه تکمیلی رایگان تا افزایش 20 درصدی نرخ کرایه

عصر خودرو- پس از بروز نوسانات اخیر ارزی و افزایش قیمت لوازم یدکی، کامیونداران اعلام کردند که اگر قرار است بار کشور روی زمین نماند، باید واسطه‌گری در پایانه بار کاهش یابد و نرخ کرایه واقعی و لوازم یدکی با قیمت مناسب عرضه شود که بخشی از این مطالبات محقق شد.

Monday 30 July 2018 - 11:42:00

از بیمه تکمیلی رایگان تا افزایش 20 درصدی نرخ کرایه

 به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس ،  پس از نوسانات چند ماه اخیر قیمت ارز‌ و گران شدن قیمت دلار و یورو، قیمت بسیاری از کالاها حتی کالاهای تولید داخل در کشور افزایش یافت.
به هر حال برخی تولیدکننده‌ها و واسطه‌گران‌ نرخ دلار را بهانه کردند و تا می‌توانستند بر طبل افزایش قیمت‌ها کوبیدند.

در این میان قیمت لوازم یدکی و قطعات ناوگان سنگین حمل و نقل جاده‌ای هم از این موج افزایش قیمت‌ها عقب نماند و یکباره روند صعودی گرفت، در کنار این افزایش قیمت‌ها، مشکلاتی نظیر واسطه‌گری‌های گسترده در پایانه‌های بار و بی‌عدالتی در توزیع بار، نرخ‌های پایین کرایه حمل، مشکلات بیمه رانندگان، همه و همه دست به دست هم دارد تا صبر این قشر زحمتکش کشور لبریز شود و برای رساندن صدای خود به گوش مسئولان، ‌اعتراضات صنفی در پیش بگیرند و چند روزی جابه‌جایی بار کشور در برخی مقاطع انجام نشود.

‌پس از بروز این مشکلات، دولت تلاش کرد با همراهی انجمن‌‌ها و اتحادیه‌های صنفی مرتبط با حمل و نقل عمومی جاده‌ای، مشکلات رانندگان را رصد کند و برای رفع آنها چاره‌ای بیندیشد، در این راستا در 1.5 ماه اخیر برخی مطالبات رانندگان که امکان تحقق آنها در کوتاه‌مدت وجود داشت محقق شد و برخی مطالبات هم نیازمند بررسی‌‌های بیشتر، همکاری مجلس و گذشت زمان است تا به تدریج رفع شود.

تحقق بخش زیادی از مطالبات‌ موجب شد کامیون‌داران معتر‌ض، مجدداً به چرخه حمل و نقل بار کشور برگردند اما عدم تحقق برخی مطالبات، موجب شد از روزهای گذشته برخی راننده‌های کامیون مجدداً اعتراضات صنفی خود را مطرح کنند.

به هر حال راننده‌های کامیون امیدوارند که مشکلات دیگر هم به زودی با تعقل و تدبیر و البته در محیطی آرام و با نگاه تخصصی‌ و دور از هیاهو، رفع شود تا چرخ اقتصاد کشور بچرخد و بار مردم روی زمین نماند.

رسیدگی به توزیع لاستیک مورد نیاز برای ناوگان سنگین کشور به صورت عادلانه‌، پیگیری کرایه‌های تانکرهای سوخت‌رسانی و ساماندهی توزیع بار، نظارت بر دریافت کمیسیون های دریافتی شرکت‌های باربری و برخورد قاطع با موسسه‌های متخلف، بیمه تامین اجتماعی رانندگان از دیگر موضوعات مورد بررسی و رسیدگی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برای رفاه رانندگان حمل ونقل جاده‌ای ‌است.

بنابراین گزارش رانندگان ناوگان حمل و نقل کامیونی در چند حوزه مطالبات خود را عنوان کردند، برخی از آنها در کوتاه‌مدت محقق شد و برخی هم نیازمند گذشت زمان است که به بررسی آنها می‌پردازیم.

* افزایش متوسط 15 درصدی کرایه‌ کامیون‌ها

اولین و مهمترین مطالبه راننده‌ها، افزایش کرایه‌های حمل بود؛ به هر حال حدود 3 سال کرایه‌‌های حمل بار افزایش نیافته بود و با افزایش تورم و گرانی ارز، هزینه‌های تعمیر و نگهداری‌‌ کامیون‌‌، قیمت لوازم یدکی، قطعه، روغن، لاستیک، خدمات تعمیرگاهی، قیمت بیمه شخص ثالث و غیره افزایش یافته بود؛ در این راستا سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با همکاری وزارت راه و شهرسازی تلاش کرد قیمت کرایه‌‌های حمل بار را بسته به استان‌ها، بین 15 تا 20 درصد افزایش داد.

* پرداخت مجدد 50 درصد حق بیمه رانندگان کامیون از سوی دولت

‌مشکل دیگر رانندگان موضوع بیمه آنها بود. بر اساس قانون سال 79 ‌رانندگان جزو قانون خاص هستند و 50 درصد حق بیمه آنها به صورت یارانه از سوی دولت به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت ‌می‌شود و 50 درصد بیمه نیز توسط رانندگان پرداخت می‌شود، منابع باید از طریق دولت به سازمان تأمین اجتماعی واگذار می‌شد که از ابتدای امسال مشکلاتی در تأمین اجتماعی رخ داد و به دلیل عدم دریافت منابع مالی از دولت در چند شعبه استانی حق بیمه رانندگان بدون محاسبه یارانه 50 درصدی لحاظ شده بود که زمینه نارضایتی رانندگان را فراهم آورد.

‌طبق گفته امانی، معاون حمل و نقل سازمان راهداری، با ‌پیگیری‌های سازمان راهداری و همراهی سازمان تأمین اجتماعی، این موضوع اصلاح شد و در حال حاضر سهم بیمه این رانندگان بر اساس روال قبل، کامل اعمال می‌شود.

*‌ رفع مشکل حقوق بازنشستگی رانندگان‌

‌یکی دیگر از مطالبات رانندگان، موضوع بازنشستگی آنها است؛ در حال حاضر بیمه برای بازنشستگی رانندگان، حداقل حقوق را در نظر می‌گیرد و راننده‌ای اگر بعد از 30 سال تلاش بازنشسته شد، با همان حداقل حقوق بازنشسته می‌شود که این موجب اعتراض رانندگان بود.

‌اصناف رانندگان، متقاضی بودند که به صورت داوطلبانه هر راننده‌ای که مایل بود مازاد حق بیمه را پرداخت کند و با حقوق بالاتری بازنشسته شود که طبق گفته معاون حمل و نقل سازمان راهداری، این موضوع نیز در دستور کار قرار گرفت و مکاتبات آن با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شد که علی ربیعی نیز دستور صریح داد تا این اتفاق رخ دهد؛ کارگروهی در سازمان تأمین اجتماعی برای این موضوع تشکیل شد‌ تا رانندگانی که داوطلبانه مایل به پرداخت پول بیشتری به بیمه هستند، با رقم بالاتری بازنشسته شوند.

* پیشنهاد تجدیدنظر در شرایط «سخت و زیان‌آور» لحاظ‌‌ شدن شغل رانندگی‌

‌یکی دیگر از مشکلات رانندگان که در حال حاضر مطرح می‌شود، موضوع سخت و زیان‌آور بودن شغل رانندگی ناوگان عمومی جاده‌ای است که در این باره هم البته اختلافاتی بین رانندگان وجود داشت. به خصوص با توجه به اینکه اگر بر اساس همین قانون فعلی این مساله اعمال شود، این موضوع برای رانندگان معایبی بیشتر از مزایا دارد.

به گفته معاون حمل و نقل سازمان راهداری، معایب آن این است که وقتی رانندگان تابع این قانون شدند، نمی‌توانند بیشتر از 6 ساعت رانندگی کنند و این اولین زیان آنهاست، زیرا طبق قانون رانندگان می‌توانند تا 9 ساعت رانندگی کنند، دومین مشکل آن است که ضریب بالاتری را باید پرداخت کنند؛ یعنی در واقع ضریب بالاتر را باید راننده از جیب خود پرداخت کند؛ سومین مشکل در مورد قانون فعلی این است که راننده باید بین 20 تا 25 سال و با سابقه کمتری بازنشسته شود، در حالی که رانندگان معتقد هستند که اگر با 30 سال کار هم بازنشسته شوند، امکان تأمین معیشت خود را با این حداقل حقوق ندارند و مشکلات آنها در ابتدای بازنشستگی بسیار بیشتر می‌شود، بنابراین راضی نیستند که حتی با 30 سال کار هم بازنشسته شوند.

امانی، معاون حمل و نقل سازمان راهداری، در این‌باره به خبرنگار فارس گفت: این موارد باید بررسی شود که البته ما این مشکلات را به مجلس منعکس کرده‌ایم، تا اگر موضوع مشاغل سخت و زیان‌آور برای رانندگان در نظر گرفته شود، قانون اصلاح شود تا مزایای بیشتری برای رانندگان داشته باشد، نه آنکه معایب بیشتر از مزایا باشد.

‌رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نیز در این‌باره گفت:‌ اجرایی‌شدن برخی خواسته‌های رانندگان کامیون و کامیون‌داران فراتر از اختیارات سازمان راهداری و وزارت راه‌وشهرسازی است و نیاز به موافقت مجلس دارد،‌ اینکه رانندگان کامیون مشمول قانون مرتبط با مشاغل سخت و زیان‌آور شوند را مجلس باید تصویب کند و اجرای آن در حدود اختیارات سازمان راهداری نیست که البته در این باره هم با نمایندگان مجلس مذاکراتی انجام شده است.

‌* تأکید بر تسریع در تخصیص ارز رانندگان ترانزیتی

‌بنابراین گزارش در نشست رسیدگی به مشکلات تأمین ارز مورد نیاز شرکت‌ها و رانندگان بخش حمل و نقل بین‌المللی و ترانزیت، مقرر شد ارز مورد نیاز رانندگان ترانزیت از طریق شعب فعال در استان‌‌ها و پایانه‌های مرزی پرداخت شود.

طبق اعلام سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، نشست رسیدگی به مشکلات مربوط به تأمین ارز مورد نیاز شرکت‌ها و رانندگان فعال در بخش حمل و نقل بین‌المللی و ترانزیت با حضور نماینده بانک مرکزی، نمایندگان بانک‌های عامل‌ و نماینده انجمن شرکت‌های حمل و نقل بین‌‌المللی در محل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برگزار شد.

در این جلسه مدیرکل دفتر حمل و نقل بین‌المللی و ترانزیت سازمان راهداری، ‌بر ضرورت رسیدگی فوری و با جدیت نسبت به تأمین ارز مورد نیاز رانندگان جهت جابه‌جایی کالاهای ترانزیتی به مقصد کشورهای مورد نظر تاکید کرد و گفت: پس از ابلاغ بخشنامه بانک مرکزی به بانک‌های عامل و ارایه ساز و کار اجرایی تخصیص ارز به شرکت‌ها و رانندگان، تاکنون چندین جلسه با حضور مدیران امور بین‌المللی پنج بانک عامل (ملت، تجارت، ملی، پارسیان و سامان) برگزار شده است.

* ‌رفع ‌بی‌عدالتی در توز‌یع بار و جلوگیری از گسترش واسطه‌گری‌ در پایانه‌ها

‌یکی دیگر از انتقاداتی که رانندگان مطرح می‌کردند، در حوزه توزیع ناعادلانه بار و موضوع کمیسیون‌های اضافه بابت دریافت بار بود که در برخی پایانه‌ها خصوصاً پایانه‌های بندری وجود دارد و کاملاً محسوس است.

به گفته رانندگان، ‌سهم‌خواهی زیاد شرکت‌های حمل و نقل در بارنامه‌ها و دریافت‌های غیرقانونی برای راننده‌ها و کامیون‌داران مشکل‌ساز شده است؛ آنها معتقد هستند بر عملکرد شرکت‌های حمل و نقل نظارت کافی وجود ندارد، شرکت‌های حمل و نقل ضوابط تأسیس سختی دارند، اما سودجویان این ضوابط را با روش‌های قانونی دور می‌زنند، تا در قالب واسطه‌گری، سود‌های کلان به جیب بزنند. در واقع باید حتماً در کنار ضوابط تأسیس شرکت‌های حمل و نقل، ‌«ضوابط بهره‌برداری شرکت‌های حمل و نقل» هم قرار گیرد و نظارت سخت‌گیرانه وجود داشته باشد؛ یعنی در همه عمرِ این شرکت حمل و نقل، باید ضوابط جاری بوده و نظارت وجود داشته باشد.

‌رانندگان معتقد هستند دلال‌ها، بازار بار در پایانه‌های بار را می‌چرخانند، پول‌های گزاف می‌گیرند و بار می‌فروشند و مسئولان هم هیچ نظارتی ندارند‌.

بنابراین گزارش سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به عنوان حاکمیت صنعت حمل و نقل جاده‌ای کشور وظیفه نظارت بر شرکت‌های حمل و نقل و پایانه‌های بار را بر عهده دارد، اما طبق گفته اغلب راننده‌ها و کامیون‌داران، نظارت‌های سازمان راهداری فراموش شده است، تا دلالان به خوبی در پایانه‌های بار رشد کنند و جیب راننده‌های زحمت‌کش را با سودجویی مطلق، خالی کنند.

در زمینه این مشکل، سازمان راهداری وظیفه دارد در کنار رسیدگی به شکایات راننده‌ها و کامیون‌داران در مورد تخلف شرکت‌های حمل و نقل و پایانه‌های بار، نسبت به اجرای نظارت‌های محسوس و نامحسوس تلاش بیشتری داشته باشد و شرکت‌‌های متخلف را بدون اغماض در کمیسیون ماده 12 جریمه و اعمال قانون کند.

در این‌باره سازمان راهداری می‌گوید: ‌‌به صورت جدی مشکلات را دنبال کردیم‌؛ موضوع کمسیون‌های اضافه بابت دریافت بار را به صورت جدی دنبال کرده‌ایم و قطعاً با چنین تخلفاتی، برخورد‌ قانونی خواهیم داشت، اگر شرکت‌های حمل و نقل تخلفاتی کنند، در کمیسیون ماده 12 تخلفات آنها بررسی می‌شود و‌ مورد بازخواست قرار می‌گیرند، خصوصا سازمان راهداری در بحث کمیسیون‌های اضافی که برخی شرکت‌های حمل‌ونقلی دریافت می‌کنند، ورود‌ کرده و اگر گزارش تخلفی در این‌باره به دست سازمان راهداری برسد و یا همکاران سازمان راهداری چنین تخلفاتی را کشف کنند، حتماً برخورد قاطع و جدی خواهیم داشت و این از خط قرمزهای سازمان راهداری است.

دبیر کانون انجمن‌های صنفی شرکت‌های حمل و نقل داخلی کشور هم از رسیدگی به همه شکایات از ‌شرکت‌‌های حمل و نقل در کمیسیون تخلفات سازمان راهداری خبر می‌دهد.

بهروز گلپاگون درباره تخلفات برخی از شرکت‌های حمل و نقل در دریافت کمیسیون‌های اضافه به خبرنگار فارس گفت:‌ اگر شرکت حمل و نقلی تخلف کرده باشد در کمیسیون تخلفات با شکایت رانندگان به قانون‌شکنی‌ها رسیدگی می‌شود و تاکنون هیچ یک از شکایات رانندگان بی‌اثر نبوده است و به جریمه یا تعطیلی شرکت حمل و نقل انجامیده است و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برای رسیدگی به تخلفات شرکت‌ها، قاطعیت جدی دارد.

اما رئیس سابق سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای معتقد است «راهکار رفع واسطه‌گری در پایانه‌های بار‌ تشکیل شرکت‌های کوچک تعاونی توسط کامیون‌داران است».

داود کشاورزیان گفت: در سال گذشته در سازمان راهداری آئین‌نامه تأسیس شرکت‌ها را که اصلاح کردیم و شرایط تأسیس تعاونی حمل و نقل را به ساختار تعاونی تغییر و تطبیق دادیم، بدین ترتیب که گفتیم‌ نیاز نیست کامیون متعلق به شرکت تعاونی باشد بلکه کافی است کامیون متعلق به اعضای تعاونی باشد، یعنی 20 الی 30 راننده می‌توانند در شهرستان با هم با اختصاص هر کدام یک کامیون، یک شرکت تعاونی تشکیل دهند، حتی برای تأسیسات هم در آن اصلاحیه موضوع تأسیسات اجاره‌ای پیش‌بینی شد‌ تا سرمایه زیادی برای تأمین تأسیسات‌ نیاز نباشد و بدین ترتیب راننده‌ها و کامیون‌داران بتوانند خود یک شرکت حمل و نقل ایجاد و بازاریابی کنند و برای خود بارنامه صادر کنند.

وی معتقد است: بدین ترتیب بخشی از این نگرانی کامیون‌داران مبنی بر اینکه‌ شرکت‌های حمل و نقل و پایانه‌های بار کمیسیون‌های اضافه دریافت می‌کنند از این محل رفع می‌شود و ما به تدریج به این سمت می‌رویم که شرکت‌های حمل و نقل، تولیدکننده خدمت حمل و نقل باشند یعنی خود کامیون داشته باشند و با کامیون خود بار را حمل کنند نه اینکه بخواهند فقط برای کامیون‌های دیگران بارنامه صادر کنند و این راهکاری بود که ما در آئین‌نامه تأسیس شرکت‌ها مدنظر قرار دادیم.

*‌ تعطیلی 70 شرکت حمل ‌و نقلی در رابطه با مشکلات رانندگان

‌در همین راستا به تازگی رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای‌ با اشاره به ثبت 14 هزار شکایت در رابطه با مشکلات رانندگان، از تعطیلی دائم و موقت 70 شرکت حمل‌‌ونقل در همین راستا خبر داده است.

به گفته عبدالهاشم حسن‌نیا‌ 600 هزار راننده در بخش حمل‌ونقل بار و مسافر کشور فعال هستند که 340 هزار نفر از آنان رانندگان کامیون هستند‌.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای  از همه رانندگان و کامیون‌داران کشور خواست تا هرگونه خلل و کاستی در رابطه با وضعیت جاده‌ها، نحوه دریافت بار و پرداخت حق‌الزحمه از سوی شرکت‌ها را از طریق سامانه 300141 و تلفن گویای 141 این سازمان برای رسیدگی و رفع مشکلات در این حوزه گزارش کنند.

به گفته حسن‌نیا تاکنون 14 هزار و 100 مورد شکایت در این راستا از سوی رانندگان مطرح شد که منجر به تعطیلی دائم و موقت 70 شرکت حمل و نقلی شده است.

* توزیع لاستیک با نرخ مصوب در پایانه‌های بار و برخی شهرها

کامیون‌دارن معتقد هستند پس از افزایش قیمت ارز، قیمت قطعات و لوازم یدکی کامیون در کشور بسیار بالا رفت، قطعه‌فروشان و فروشندگان قطعات یدکی، به هیچ عنوان مایل به فروش نیستند، قطعات در انبارها موجود است، اما چون هر روز با تورم مواجه هستیم و قیمت‌ها هر روز فرق می‌کند، آنها هم قطعه نمی‌فروشند و به قول خودشان اگر امروز نفروشند، فردا هزار تومان گران‌تر می‌فروشند.

به گفته راننده‌ها، در این شرایط که دستمزدها و قطعات گران شده است، هیچ نظارتی از سوی اصناف تعمیرگاه‌ها، قطعه‌فروشان و تراشکاران وجود ندارد، هر کارگاه و تعمیرگاهی برای خود نرخی را بابت دستمزد تعیین می‌کند که هیچ معیاری ندارد و در این شرایط نه از سوی دولت و نه از سوی اصناف نظارتی بر روی نرخ‌ها وجود ندارد، در حالی که نرخ کرایه کامیون کاملاً مشخص است و از همه بخش‌ها بر آن نظارت می‌شود؛ آنها همچنین درباره نرخ‌های گران لاستیک هم اعتراضاتی داشتند.

‌در این راستا معاون حمل و نقل سازمان راهداری روز 11 خردادماه در این‌باره گفت‌: در نامه‌ای که برای معاون اول رئیس‌جمهوری به‌منظور تشریح وضعیت اعتصاب رانندگان کامیون و خواسته‌های آن‌ها ارسال شد، مسأله واردات مستقیم و بدون واسطه لاستیک و لوازم‌ یدکی پرمصرف از سوی صنف نیز مطرح شد؛ تصمیمات مطلوبی در زمینه تأمین لاستیک مورد نیاز رانندگان اتخاذ و مقرر شد‌ طبق ابلاغیه وزارت «صنعت، معدن و تجارت»، نمایندگی‌های مجاز بر اساس نیاز بخش حمل‌ونقل‌ با قیمت مصوب و بدون واسطه لاستیک را عرضه کنند‌.

بنابراین گزارش توزیع لاستیک با نرخ مصوب در چند شهر و پایانه بار اجرایی شده است.

‌رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای هم در این‌باره گفته است: ‌وزارت صنعت، معدن و تجارت موافقت خود را برای واردات لوازم یدکی پر مصرف کامیون‌ها بدون واسطه اعلام کرده‌ است تا گام موثری در راستای رفع کمبود‌‌ها و تنظیم قیمت در بازار  برداشته شود؛ هنوز نوبت به جلسات مربوط به واردات لوازم یدکی میان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای  و نمایندگان وزارت صنعت نرسیده است و سر موعد مسائل مربوط به واردات لوازم یدکی مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرند.

* درخواست محاسبه کرایه کامیون بر اساس تن-کیلومتر

یکی از مواردی که راننده‌ها به صورت عمومی در کشور مطرح کرد‌ند و درخواست رسیدگی به آن را داشتند ( و از اصلی‌ترین درخواست‌‌های رانندگان محسوب می‌شود)، تخصیص کرایه بر اساس تن-کیلومتر در کرایه پایه است، یعنی کفِ کرایه‌ بر اساس تن-کیلومتر به تفکیک بارگیر باشد زیرا در کرایه توافقی به راحتی حق راننده از سوی واسطه‌گران و شرکت‌های حمل و نقل تضییع می‌شود.

راننده‌‌ها می‌گویند ‌در بسیاری از نقاط کشور خصوصا مسیرهای برگشت به سمت بنادر، کرایه به حدی پایین است که حتی یک‌چهارم هزینه‌ها را تأمین نمی‌کند بنابر‌این ضروری است تا نرخ پایه حمل در قالب تن‌ بر‌ کیلومتر سراسر کشور مشخص شود و این کار هر ساله با توجه به میزان مصرف و قیمت نهاده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های اولیه حمل و نقل از جمله سوخت‌، لاستیک‌، حقوق راننده‌، بیمه‌ها‌، استهلاک سرمایه‌، سود منطقی سرمایه گذاری‌، عمر مفید و‌ غیره ‌تکرار شود.

اغلب مسئولان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در این‌باره معتقد هستند که اجرای سیستم تن بر کیلومتر به جای کرایه توافقی، نیازمند بررسی‌‌های همه‌جانبه است و نمی‌توان برای همه مسیر‌ها، هر نوع بار و هر استان، نرخ واحدی تعیین کرد.

رئیس سابق سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای  در این‌باره به فارس گفت: بعید می‌دانم ‌سیستم تن بر کیلومتر به درستی پیاده شود زیرا ماهیت کالا و بار به گونه‌ای است که نمی‌توان برای آن نرخ تن بر کیلومتر مشخص کرد، در بار‌ها، کالایی حجم دارد اما وزن ندارد یا کالایی وزن دارد ولی حجم ندارد بنابراین نرخ کرایه‌های آنها متفاوت است و نمی‌توان بر اساس تن بر کیلومتر رقم واحدی برای هر نوع بار مشخص کرد.

به گفته کشاورزیان همچنین ممکن است مسیر بین مبدأ تا مقصد حمل بار، آزادراه، راه اصلی،‌ جاده خاکی، محورهای صعب‌العبور و یا جاده‌ کویری باشد بنابر‌این باز نمی‌توان باز نرخ واحدی برای حمل کالا مشخص کرد؛ همچنین ممکن است بار در مسیری حمل شود که کامیون‌دار می‌تواند در برگشت هم بار داشته باشد اما برخی مواقع، مقصد جایی است که کامیون‌دار برای برگشت بار ندارد و تردد یک‌سر خالی است و بنابر‌این نمی‌توان نرخ واحدی در این حوزه تعیین کرد.

‌کشاورزیان می‌گوید: موضوع دیگر این است که ممکن است در یک بار، مقصد برای یک کامیون‌دار جایی باشد که محل زندگی خودش است و مایل است برود و ممکن است برای راننده دیگر، این مسیر بر اساس تن‌ بر کیلومتر صرفه اقتصادی نداشته باشد، بنابراین همه این عوامل، موانع متعددی است که اجازه نمی‌دهد درحوزه حمل کالا، بر خلاف حوزه جابه‌جایی مسافر، بتوان کرایه واحد و نرخ مشخص تعیین کرد؛ به همین دلیل از سال 1369 بر اساس مصوبه شورای اقتصاد کرایه حمل کالا توافقی شد یعنی هر سال بین صاحبان کالا و شرکت‌های حمل و نقل نشست‌هایی برگزار می‌شود و متناسب با تورم و افزایش قیمت‌ها، نرخی را تعیین می‌کنند و این قیمت هر سال اضافه می‌شود بنابر‌این بعید می‌دانم اجرای تن بر کیلومتر مسأله را حل کند.

در این‌باره رئیس‌ سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نیز معتقد است: امکان اجرای برخی خواسته رانندگان و کامیون‌داران در کوتاه‌مدت وجود ندارد و بررسی و اجرایی شدن آن زمان‌بر است.

به گفته عبدالهاشم حسن‌نیا یکی از خواسته‌های رانندگان کامیون و کامیون‌داران تعیین کرایه‌بها براساس تن- کیلومتر است‌؛ این موضوع نیز از طریق همکاری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با وزارت متبوع، انجمن رانندگان و شرکت‌های باربری و مرکز تحقیقات وزارت راه‌وشهرسازی در دست بررسی و اقدام است.

* مطالبه رانندگان بابت ‌نوسازی ‌‌ناوگان و منطقی شدن قیمت ‌کامیون‌‌

کامیون‌داران درباره دیگر مطالبات خود می‌گویند: قیمت اولیه کامیون با توجه به مالیات بر ارزش افزوده و عوارض گمرکی بسیار گران‌تر از اتحادیه اروپا است که راه‌کار آن ‌تخصیص ارز دولتی، حذف عوارض گمرکی و کاهش قیمت کامیون است.

‌بنابراین گزارش در حال حاضر دو‌لت با همکاری کمپانی‌های سازنده کامیون در داخل کشور تسهیلاتی را بابت نوسازی ناوگان کامیونی ارائه می‌دهد اما اغلب راننده‌ها معتقد هستند با این نرخ‌های کرایه و وضعیت کم‌باری، پرداخت اقساط سنگین این تسهیلات امکان‌پذیر نیست.

رئیس سابق سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در این‌باره به فارس گفت: امروز یکی از مشکلاتی که در بخش حمل و نقل کالا داریم، مازاد عرضه بر تقاضا است یعنی تعداد کامیون زیاد و میزان بار خیلی کمتر از تعداد کامیون است، یکی از علل این عدم تعادل عرضه و تقاضا در بخش حمل بار کامیونی، فعال بودن کامیون‌های قدیمی و فرسوده است.

به گفته کشاورزیان این مازاد عرضه در فصل‌های کم‌باری، موجب شده است که قدرت چانه‌زنی صاحبان کالا و واسطه‌گران افزایش یابد و وجوهی را از صاحبان کامیون طلب کنند بابت اینکه آن بار را در اختیار آنها قرار دهند زیرا اطمینان دارند که اگر این راننده قبول نکند، راننده‌ای دیگر می‌پذیرد و این یکی از دغدغه‌های به‌حق کامیون‌داران و رانندگان کامیون ‌است.

مشاور وزیر راه و شهرسازی معتقد است: برای رفع مشکلات رانندگان باید در بحث نوسازی ناوگان، در ازای هر دو کامیون فرسوده‌ای که از ناوگان خارج می‌شود یک کامیون نو وارد ناوگان شود تا بتوانیم مشکل عرضه مازاد را حل کنیم و قدرت چانه‌زنی صاحبان کالا و واسطه‌ها کاهش یابد.

* نارضایتی رانندگان از انجمن‌های صنفی کارگری رانندگان

یکی دیگر از درد دل‌های رانندگان، فرسودگی تشکل‌های صنفی است؛ آنها معتقد هستند رؤسای‌ انجمن‌های صنفی رانندگان اغلب افرادی هستند که سال‌های پایانی عمرشان را طی می‌کنند در حالی که با توجه به نوع تحصیلات رانندگان کامیون، ضرورت دارد نسل‌های جدید رانندگان مورد توجه باشند که اغلب تحصیلات دانشگاهی تا حتی دکتری دارند.

کامیون‌داران می‌گویند: اصناف مرتبط نتوانسته‌اند‌ ارتباط درستی بین ما و دولت ایجاد کنند‌، نتوانسته‌اند گلایه‌ها‌ و نظرات ما را‌ به دولت منتقل کنند بنابراین ضرورت دارد‌ کسانی که مایل به شرکت در انتخابات هیئت مدیره و بازرسان انجمن هستند‌ دارای تحصیلات دانشگاهی باشند و در صورت انتخاب حداکثر ‌دو دوره متوالی متصدی شکل صنفی کارگری یا کارفرمایی باشند؛‌ مسئولان انجمن‌های صنفی رانندگان باید حداقل تحصیلات دانشگاهی هم داشته باشند تا تعادلی در نُرم سواد جامعه حمل و نقل و راننده و نُرم سواد دولت برقرار باشد تا حرف هم را بفهمند و ارتباط خوبی برقرار کنند.

به نظر می‌رسد این مشکل با حضور گسترده راننده‌ها و نمایندگان آنها در انتخابات انجمن‌های صنفی و جلوگیری از ایجاد انحصار، قابل رفع شدن است.

* اجرای طرح‌ بیمه تکمیلی رایگان رانندگان‌ جاده‌ای‌ از اول مرداد

‌به گفته رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای‌ برای نخستین بار در تاریخ حمل‌ونقل جاده‌ای کشور، طرح گسترده بیمه تکمیلی رایگان رانندگان حمل ونقل بار اجرایی شد.

‌عبدالهاشم‌ حسن‌نیا‌ گفت که به منظور رفاه حال رانندگان حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای کالای کشور از ‌اول مرداد‌ماه طرح بیمه تکمیلی برای 900 هزار نفر از رانندگان حمل‌ونقل کالا به همراه همسرانشان به صورت رایگان اجرایی شد.

بر اساس این گزارش رانندگان شاغل در بخش حمل‌ونقل جاده‌ای کالا می‌توانند با مراجعه به مراکز ارائه کارت هوشمند در سراسر کشور نسبت به تکمیل اطلاعات خود اقدام نمایند.

این گزارش حاکی است، مدارک مورد نیاز برای بهره‌مندی از خدمات بیمه تکمیلی رانندگان شامل «شماره شبای حساب بانکی راننده» و «مشخصات شناسنامه‌ای همسر (کارت ملی و شناسنامه)» است.

‌*ثبت نام بیمه تکمیلی، عمر و حوادث ویژه رانندگان فعال حمل‌ونقل جاده‌ای

بنابراین گزارش به تازگی سازمان راهداری جزئیات ثبت‌نام بیمه تکمیلی، عمر و حوادث ویژه رانندگان فعال حمل و نقل جاده‌ای کالای کشور  را اعلام کرد؛در این راستا رانندگان فعال بخش حمل و نقل جاده ای کالا می‌توانند با در دست داشتن کارت هوشمند و شمارهشبای حساب بانکی خود و مشخصات شناسنامه‌ای همسر شامل شناسنامه و کارت ملی به مراکز صدور، تمدید و لغو برگ فعالیت کارت هوشمند در استان محل زندگی خود مراجعه و نسبت به ثبت نام جهت بهره مندی از مزایای این بیمه اقدام کنند.

براساس این گزارش از اول مرداد ماه امسال طرح گسترده بیمه تکمیلی عمر و حوادث رانندگان به صورت رایگان برای 900 هزار نفر از رانندگان تلاشگر بخش حمل  و نقل جاده‌ای کالای کشور و همسران آنها انجام می‌شود.

* ‌ثبت 14هزار شکایت رانندگان حمل و نقل جاده‌ای در سامانه‌های ارتباطی

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای درباره تحقق دیگر مطالبات رانندگان گفت: با تقویت و فعال‌سازی بیش از پیش سامانه‌های رسیدگی به مطالبات رانندگان، بیش از 14 هزار شکایت از سوی رانندگان حوزه حمل و نقل جاده‌ای کالا دریافت شد و در فرآیند رسیدگی قرار گرفت.

‌به گفته عبدالهاشم حسن‌نیا‌‌ از خردادماه امسال و در راستای رسیدگی به مطالبات و مشکلات رانندگان بیش از 14 هزار شکایت توسط سامانه‌های ویژه‌ای که به این منظور پیش‌بینی و فعال شده، دریافت شد که برای رسیدگی و حصول نتیجه به ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ارجاع می‌شود؛ ثبت این حجم از شکایات در مدت زمان کوتاه حاکی از این موضوع است که رانندگان و فعالان این صنف، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای را به عنوان مرجعی برای حل مشکلات خود می‌شناسند و به آن اعتماد دارند.

* انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی درمان و حوادث رانندگان بخش حمل و نقل جاده‌ای کشور

بنابراین گزارش در هفته جاری در مراسمی با حضور رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، دبیر کانون انجمن‌های صنفی مؤسسات و شرکت‌های حمل ونقل جاده‌ای کالا و مدیرعامل شرکت‌های بیمه‌گر‌ از قرارداد بیمه تکمیلی درمان و حوادث رانندگان بخش حمل و نقل جاده‌‌ای، رونمایی شد.

‌رئیس‌ سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در این باره می‌گوید: ‌‌افراد مشمول این بیمه‌ 900 هزار نفر از رانندگان به همراه همسران آنها است.

به گفته عبدالهاشم حسن‌نیا متقاضیان می‌توانند تا تاریخ 15 مردادماه به مراکز صدور کارت هوشمند در استان محل زندگی مراجعه و نسبت به ثبت‌نام خود و همسر جهت بهره‌مندی از مزایای بیمه تکمیلی درمان و عمر و حوادث اقدام کنند.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای می‌گوید: یکی دیگر از تعهدات این سازمان به رانندگان‌ پیگیری تأسیس صندوق حمایتی جهت تأمین هزینه‌های تعمیرات ناوگان رانندگان است؛ در این طرح با مشارکت و مساعدت مالی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و بانک عامل وام‌های کم‌بهره به متقاضیان پرداخت می‌شود و در نظر است از سال آینده منابع مالی این تسهیلات به دو برابر افزایش پیدا کند.

به گفته حسن‌نیا با توجه به این که 90 درصد جابه‌جایی بار و مسافر در کشور از طریق ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای انجام می‌شود رسیدگی به مطالبات به حق رانندگان و ارتقای کیفیت خدمات مورد نیاز این فعالان در اولویت اصلی برنامه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بوده و به طور مستمر پیگیری می‌شود.

* فهرستی از اجماع خواسته‌های رانندگان که در 70 روز اخیر محقق شد

به گزارش فارس در پایین به‌ برخی خواسته‌های محقق شده رانندگان دستاورد جلسات دولت و اتحادیه و اصناف کامیون‌دارن، اشاره شده است‌.

1- افزایش 20 درصد نرخ کرایه حمل

2- اجرای فاز اول رصد نرخ و هزینه‌های حمل براساس تن‌کیلومتر تا تاریخ پنجم مرداد 1397

3- نصب دستگاه پوز در محل شرکت‌های حمل و نقل جهت پرداخت کمیسیون، راه‌اندازی سامانه پیامکی 3000141 جهت دریافت شکایات رانندگان و رسیدگی فوری توسط سازمان و تشکیل کارگروه ویژه کمیسیون ماده 12 در محل تجمع مراکز بار

4- صدور بخش‌نامه‌های کنترل و نظارت دقیق بر عملکرد شرکت‌ها از قبیل ممنوعیت صدور بارنامه در دفاتر بازاریابی، عده قطع خدمات پوشش بیمه تأمین اجتماعی در صورت عدم توانایی دریافت (کارت سلامت)، شرایط و نحوه فعالیت ناوگان ملکی شرکت‌های حمل‌ونقل داخلی نظارت بر فعالیت‌ها شرکت‌های حمل و نقل داخلی به ویژه تأیید بر درج صحیح مبلغ واقعی ارزش بار و همچنین مبلغ حق بیمه، ایجاد سیستم یکپارچه بین بنادر، فقط ثبت یک نوبت برای یک بارگیر، ممنوعیت دریافت هرگونه وجهی تحت عناوین پشت بارنامه، بار چینی، انعام، گاراژداری، انبارداری و غیره از جانب مؤسسات و شرکت‌های حمل‌ونقل از رانندگان

5- ایجاد وحدت رویه در برخورد با تخلفات رانندگان در کمیسیون‌ ماده 11 بدین ترتیب که برای اولین‌بار به رانندگان تذکر کتبی داده شود

6- در خصوص مشکلات پایانه بندر عباس، موافقت اجرای لینک مستقیم اعلام بار با گمرک، برای صدور حواله بارگیری، و بارنامه شماره مجوز سالن اعلام بار الزامی است (نصب سیستم D.L.L)

7-تعلیق نصب دستگاه سپهتن

8- لغو محدودیت منطقه‌بندی سوخت و لغو محدودیت سقف سهمیه سوخت براساس پیدایش

9-تداوم پرداخت 50 درصد حق بیمه تأمین اجتماعی توسط دولت طبق سنوات گذشته

10- انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی از تاریخ 97.5.1 برای شخص راننده و همسرش به صورت رایگان

11- عدم تمدید پروانه فعالیت شرکت خلیج فارس و شعب آن در سراسر کشور تا پرداخت کامل بدهی این شرکت به رانندگان

12- افزایش ضریب پرداخت حق بیمه رانندگان از 1.3 به 1.5 و افزایش حقوق بازنشستگی رانندگان.

به گزارش فارس ضرورت دارد دو‌لت با اتخاذ تدابیر ویژه و پیشگیرانه‌ طوری برنامه‌ریزی کند که روند رو به رشد رفع مشکلات برای راننده‌ها و البته همه اقشار جامعه محسوس باشد؛ از سوی دیگر ضرورت دارد دولت ‌تلاش کند اقتصاد را شفاف کند‌ و با مهار بازار ارز، آرامش اقتصادی در جامعه فراهم کند.

برچسب ها

بیمه رانندگانرانندگان جاده ایحمل و نقل جاده ایکامیوندارانبیمه تکمیلی رانندگان
مطالب مرتبط بیشتر
100 هزار راننده تاکسی هنوز بیمه نیستند مطالبات کامیونداران این هفته در کمیته پایش پیگیری می‌شود خروج غیر راننده‌ها از «بیمه رانندگان» آغاز پالایش بیمه‌ای رانندگان تاکسی پیگیری رفع معضل بیمه تامین اجتماعی تاکسیرانان پایتخت از اولویت های شهرداری اعلام جزئیات ثبت‌نام بیمه تکمیلی رانندگان تاکسی تهران امکان اخذ بیمه تکمیلی درمان برای تمامی رانندگان تاکسی بازی دلالان با قیمت لاستیک بیمه تکمیلی رانندگان تاکسی تهران بزودی گرانی لاستیک سبب شده برخی کامیونداران لاستیک تاریخ گذشته بخرند رانندگان حمل و نقل جاده ای گواهینامه مهارت شغلی می گیرند پوشش بیمه تکمیلی باید برای همه 80 هزار راننده تاکسی در پایتخت فراهم شود قرارداد بیمه تکمیلی رانندگان کامیون امضا شد شرایط بیمه رانندگان سراسر کشور تسهیل شد آخرین وضعیت بیمه رانندگان تاکسی پایین بودن کرایه و بروز مشکل در سوخت‌رسانی به جایگاه‌ها با کمبود روغن موتور در بازار مواجهیم لاستیک دولتی، تشویقی برای تخلیه کالاهای رسوب‌ شده «لاستیک دولتی» و «روغن موتور» ‌برای رانندگانی که برای حمل کالای اساسی به بندر امام می‌روند تحویل لیست 3000راننده تاکسی برای جایگزینی بیمه پایان مشکل بیمه تاکسیرانان تهران مشکلات لاستیکی کامیون‌داران همچنان پابرجا رانندگان چقدر تسهیلات کرونایی دریافت کرده‌اند؟ جزئیات چگونگی دریافت 30 درصد گازوئیل بیشتر از سوی کامیون داران چشم امید 10 هزار راننده تاکسی پایتخت به جلسه فردای تامین اجتماعی مقاومت دولت در مقابل بیمه 10 هزار تاکسیران تهرانی بلاتکلیفی بیمه رانندگان تاکسی از نوسازی تاکسی‌های فرسوده تا واکسن کرونا و بیمه رانندگان عدم رسیدگی سازمان تامین اجتماعی به وضعیت بیمه رانندگان تاکسی سرنوشت نامعلوم بیمه رانندگان در بودجه 1400 ارائه لیست 2 هزار نفری از رانندگان تاکسی برای دریافت بیمه به سازمان تامین اجتماعی جزییات تبدیل وضعیت بیمه تاکسیرانان پایتخت گرانی لاستیک اصلی ترین معضل کامیون داران ‌ تحریم با صنعت حمل‌ونقل سنگین جاده‌ای چه کرد؟ پرداخت یارانه بیمه‌ تاکسیرانان جدید در مرحله کلید خوردن تصویب لایحه موافقت نامه حمل و نقل جاده‌ای بین ایران و سوئیس راه کامیون داران ایرانی به اروپا باز شد تاکسیرانان سرگردان میان تاکسیرانی و تامین اجتماعی توضیحات تامین اجتماعی درباره «بروزرسانی فهرست بیمه تاکسیرانان» بلاتکلیفی بیمه 15 هزار تاکسیران تهرانی لیست بیمه رانندگان تاکسی بزودی بروز رسانی می شود دستورات جهانگیری برای حل فوری مشکلات کامیون‌داران جزئیات اعطای وام به رانندگان اعلام شد گلایه کامیون‌داران از عدم اجرای مصوبه شورای عالی ترابری توسط سازمان راهداری کاهش 45 درصدی سفرهای ناوگان جاده‌ای حقوق همه رانندگان اتوبوسرانی تهران پرداخت شد حل مشکل بیمه رانندگان بازنشسته اتوبوسرانی پایتخت نوسازی ناوگان اتوبوس و کامیون های فرسوده از ماه آینده دبیر کانون کامیون‌داران: با کمبود لاستیک مواجهیم مشکل بیمه رانندگان اتوبوس برطرف می‌شود تعهد شرکت‌های حمل‌ونقلی برای پرداخت به موقع کرایه‌ها اختصاص 30 درصد سوخت جبرانی و لاستیک برای رانندگان تسهیلات قرض‌الحسنه برای 111 هزار راننده ابتلای تعدادی از رانندگان اتوبوس‌های بین شهری به کرونا آخرین وضعیت مرزهای ایران برای کامیون‌داران اعلام شد آخرین وضعیت کامیون‌داران معطل‌شده در مرز مهران حق بیمه قراردادهای پیمانی حمل و نقل مشخص شد به‌روزرسانی لیست بیمه تامین اجتماعی رانندگان تاکسی تهران امضای تفاهم نامه اصلاح فهرست رانندگان حمل و نقل عمومی شهری تمام رانندگان تاکسی بیمه می‌شوند حل مشکلات کامیون‌داران و توزیع عادلانه بار جزئیات قرارداد جدید بیمه تکمیلی رانندگان وسایل باری اعلام شد ثبت سفارش های اشتباه برای لاستیک کامیون داران دردسرساز شد کرایه حمل بار کامیون‌داران افزایش نمی‌یابد استفاده از سهمیه سوخت و لاستیک ناوگان باری نیازمند " باربرگ " است بی‌توجهی تامین اجتماعی به کامیون‌داران اصلاح آئین‌نامه تأسیس‌ شرکت‌های حمل‌‌‌و‌نقل حذف 10 درصدحق بیمه شخص ثالث رانندگان تاکسی درون شهری رفع مشکل توزیع در لاستیک‌های تاریخ مصرف گذشته فرار 30 تا 40 درصدی بارنامه ها رانندگان فعال در حمل‌ونقل کالاهای اساس لاستیک با نرخ مصوب می‌گیرند مهلت ثبت‌نام بیمه درمان تکمیلی تاکسیرانان تمدید شد توزیع لاستیک سهمیه‌ای بین رانندگان کامیون متوقف شده است کمبود لاستیک دولتی در بازار تامین روغن موتور معضل جدی کامیون داران آغاز توزیع لاستیک ناوگان عمومی حمل و نقل جاده‌ای + جزئیات معضل جدی کامیون داران خوزستانی در تامین لاستیک و روغن موتور شرایط بیمه رانندگان بخش خصوصی شرکت واحد اتوبوسرانی اعلام شد حل شدن مشکل بیمه تکمیلی تاکسیران‌های تهران بسته تشویقی رانندگان رانندگان با مسکن‌های مهر فاقد متقاضی خانه‌دار می‌شوند بخشی از مشکلات کامیونداران مرتفع شد بخشی از مشکلات کامیون داران برطرف شد بیمه تکمیلی "رایگان" رانندگان تاکسی پایتخت 31 فروردین، آخرین مهلت ثبت‌نام بیمه رانندگان اتوبوسرانی مذاکره کامیون داران دماوندی با فرماندار بررسی آیین‌نامه اجرایی بازنشستگی رانندگان خودروهای سنگین در کمیسیون اجتماعی دولت جزییات «بیمه تکمیلی» رانندگان تاکسی شهری ثبات حمل و نقل عمومی مازندران در مقابل سیل آغاز طرح صدور بیمه نامه های رانندگان حمل و نقل عمومی آغاز ثبت نام رانندگان تاکسی و اتوبوس برای خدمات بیمه ای آغاز ثبت نام بیمه تکمیل درمان رانندگان حمل و نقل عمومی از فردا صدور بیمه‌ نامه‌ رانندگان حمل‌و‌نقل عمومی بدون سود و ضامن تا سقف 3 میلیون تومان توزیع 600 هزار حلقه لاستیک بین رانندگان کامیون‌ها احیای بیمه رانندگان در بودجه 98 تردد کامیون داران از سرخس و لطف آباد به ترکمنستان ممنوع نیست سالیانه 600 میلیون تن بار در جاده‌های کشور جابه‌جا می‌شود اجرای طرح تُن کیلومتر در تمامی استان‌های کشور بیمه رانندگان قطع نشده است اعطای تسهیلاات «بیمه‌»ای به رانندگان حمل و نقل عمومی اجازه به سازمان برنامه و بودجه برای پرداخت حق بیمه رانندگان حمل و نقل تا مبلغ 22 هزار میلیارد ریال گلایه کامیون‌داران ایران از فساد در گمرک ترکمنستان مغفول ماندن بیمه رانندگان طی چند سال اخیر مغفول ماندن بیمه رانندگان طی چند سال اخیر دولت 50 درصد حق بیمه رانندگان را در بودجه 98 حذف کرده است بیمه بیکاری به کدام گروه از رانندگان تعلق می‌گیرد؟ تلاش برای اجرایی شدن بیمه تکمیلی رانندگان تاکسی تا پایان سال واگذاری محاسبه کرایه کامیون‌ها به ادارات کل راهداری استان‌ها خبر خوش وزیر صنعت برای تامین لاستیک کامیونداران 3.5 میلیون مسافر از چهارمحال و بختیاری جابه جا شدند اعتصاب کامیون داران صحت ندارد مشکل تامین لاستیک رانندگان تا پایان سال حل می شود 2 وزارتخانه و 2 سازمان مکلف به رفع مشکلات کامیونداران شدند هشدار به رانندگان ایرانی در خصوص شرکت‌های بیمه افغانی تکمیل تمام مراحل اجرای تن–کیلومتر 708 هزار راننده خودرو سنگین تحت پوشش بیمه تکمیلی تشکیل جلسه ویژه حل مشکل کامیون داران در دادستانی کدام کامیون ها مشمول طرح می‌شوند؟ دلایل بروز مشکلات کامیون‌داران بررسی می‌شود اجرای طرح تُن کیلومتر از اول دی ماه دستورالعمل محاسبه کرایه حمل کامیون‎داران بر اساس تن-کیلومتر نهایی شد توزیع 13 هزار حلقه لاستیک بین کامیونداران همدانی محاسبه کرایه‌‌ کامیون‌‌ با شیوه جدید قصور وزارت صمت در تامین و واردات لاستیک کامیون داران بانک مرکزی در تخصیص ارز برای واردات لاستیک همکاری نمی‌کند معطلی چند روزه کامیون‌داران در مرز کوهک سیستان و بلوچستان بهره‌برداری از شهرک حمل و نقل تهران در آینده نزدیک‌ تشکیل کمیته مشترک‌ بیمه تکمیلی کامیون‌داران انتقاد از اخذ ما‌به‌ التفاوت نرخ گازوئیل از رانندگان خودروهای ترانزیت گزارش مجلس به روسای مجلس و جمهور درباره خرید لاستیک کامیون‌داران رانندگان هم بسته حمایتی دولت را دریافت می‌کنند بررسی مشکل واردات لاستیک کامیون‌داران در کمیسیون عمران پیگیری قانونی مطالبات توسط رانندگان توطئه دشمن را خنثی کرد طرح یکپارچه دریافت سند حمل بار شهری برای ناوگان باری بالای 10 تن برنامه دولت برای ترانزیت و حمل ونقل بین‌المللی گروهی غیر کامیون‌دار جاده‌ها را ناایمن کرده‌اند تامین نیاز لاستیک‌ کامیون‌های باری سنگین بر دوش دولت گرانی قطعه همچنان بزرگترین مشکل کامیون‌داران زمین گیر شدن ناوگان حمل و نقل باری خراسان شمالی اخلال‌گر امنیت جاده‌ها و رانندگان کامیون در اصفهان دستگیر شدند جزئیات تصویب تن کیلومتر پیشنهاد به کامیون‌داران برای تامین لاستیک بارفروشی شرکت‌ها معضل کنونی کامیون‌داران شده است مطالبه کامیون‌داران محقق شد خرید «کارنه تیر» برای کامیونداران با تدبیر بانک مرکزی حل می‌شود عرضه 50 هزار حلقه لاستیک نیاز بازار را رفع نمی‌کند اختلال در کارت هوشمند کامیون داران رفع شد 30 درصد رانندگان جاده‌های کشور و 6 درصد گواهینامه بگیران معتاد هستند اعتصاب رانندگان خودروهای ترانزیتی در نزدیکی مرز ایران و افغانستان شرکت‌های حمل‌ بار متخلف جوگیر شدند ماجرای قطع بیمه برخی کامیونداران چه بود؟ تعلل سازمان راهداری در حل مشکل کامیون داران سه سیاست حمایتی دولت برای تامین لاستیک کامیون حمل‌ونقل جاده‌ای اقتصادی نیست حل مشکل کامیون‌داران بوشهری درخواست نمایندگان مجلس از روحانی درباره کامیون‌داران مطالبات کامیون‌داران در دست پیگیری است دولت باید 500 هزار حلقه لاستیک به زودی وارد بازار کند تردد کامیون‌ها در کشور عادی شد علت تداوم اعتراضات راننده‌های کامیون چیست؟ ترخیص لاستیک‌های موجود در انبار سازمان املاک ‌تملیکی از فردا توزیع لاستیک 2.1 میلیون تومانی برای کامیون‌داران آغاز شد از لاستیک‌های ساییده می‌ترسیم دود اعتراض کامیون داران نباید به چشم کشاورزان و تولیدکنندگان برود توزیع لاستیک سنگین بین رانندگان کامیون با نرخ مصوب تشریح آخرین پیگیری‌ها برای حل مشکلات رانندگان تانکرهای سوخت اعتصاب نکردیم، لاستیک برای حرکت نداریم حرکات مشکوک برای زمین‌گیر کردن کامیون‌ها‌ با کسانی که از تردد کامیون‌ها جلوگیری کنند، برخورد می‌شود 3500 حلقه لاستیک خودروهای سنگین در استان مرکزی توزیع شد پیشنهاد به دولت برای تخصیص ارز ویژه لاستیک‌‌‌ ناوگان سنگین رسیدگی به مشکلات رانندگان دغدغه مسئولان حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای است روند حمل بار در آذربایجان شرقی به صورت معمول در جریان است تامین نشدن قطعه و لاستیک بزرگترین مشکل کامیون‌داران امسال 2 میلیون مسافر در آذربایجان غربی جابجا شده اند نوسازی ناوگان اتوبوسرانی تهران با دست دوم های خارجی! ارز دولتی برای تامین 15 قلم ضروری کامیونداران اختصاص یافت لااقل تحریم‌های داخلی را کاهش دهید تامین لاستیک مشکل اساسی رانندگان حمل و نقل جاده‌ای است 700 هزار راننده برای بیمه تکمیلی ثبت نام کردند شاخص‌های محاسبه کرایه تغییر می‌کند؟ حداکثرسن ناوگان مجاز به تردد در جاده‌ها توزیع لاستیک بخشی از مشکلات رانندگان زنجانی را حل کرد 11 هزار راننده و همسرانشان در قزوین بیمه تکمیلی شدند صدور بارنامه در خراسان رضوی افزایش یافت ثبت نام 538 هزار راننده در طرح بیمه تکمیلی بررسی چگونگی تامین سوخت کامیون داران در مجلس راه‌اندازی سامانه جامع اطلاعاتی رانندگان تاکسی تخصیص ارز مورد نیاز شرکت‌ها و رانندگان بخش حمل‌ونقل بین‌المللی 9 راه‌حل برای مسئله کامیون‌داران صرفه جویی یک میلیارد دلاری مصرف گازوئیل در سال گذشته گزارش بانک مرکزی در حوزه ثبت سفارش ارز دولتی به کامیون داران بررسی می شود ثبت نام بیمه تکمیلی خانواده تاکسیرانان آغاز شد 90 درصد حمل و نقل ایران جاده‌ای است از تأمین لاستیک دولتی و سوخت تا بیمه تکمیلی رانندگان زمان اجرایی شدن بیمه تکمیلی کامیون‌داران مشخص شد نوسازی ناوگان حمل و نقل باری با هدف مصرف بهینه انرژی سالانه 32 هزار نفر در جاده ها جان خود را از دست می دهند اجرای بیمه تکمیلی رانندگان کلید خورد 17 هزار راننده کامیون در مازندران مشمول بیمه تکمیلی شدند گلایه از حذف بیمه تعدادی از رانندگان کامیون حذف محدودیت توزیع سوخت به کامیونداران مناطق مرزی بررسی مطالبات کامیون‌داران در کمیسیون عمران 117 مورد شکایت رانندگان حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان رسیدگی شد کامیونداران؛ عبوراز گردنه سختی ها به همت دولت ثبت بیش از 14 هزار شکایت رانندگان حمل‌و‌نقل جاده‌ای در سامانه‌های ارتباطی خوواسته های کامیون داران در اردبیل تحقق یافت جدیت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در پاسخگویی به مطالبات رانندگان بی رغبتی رانندگان زنجانی به لاستیک های توزیعی آغاز بیمه تکمیلی رایگان 900 هزار راننده کامیون از امروز پرداخت کرایه کامیون ها بر اساس تُن بر کیلومتر اجرای رایگان بیمه تکمیلی‌ رانندگان کامیون از فردا تعطیلی 70 شرکت حمل ‌و نقل در رابطه با مشکلات رانندگان سازوکار بیمه‌ شاغلان مجازی بزودی اعلام می‌شود رانندگان کامیون هیچ اعتصابی در ابتدای مرداد ماه ندارند نصب سپهتن روی خودروهای سنگین تعلیق و بیمه تکمیلی رانندگان رایگان شد آخرین وضعیت مطالبات رانندگان وکامیون‌داران یارانه بیمه رانندگان در انتظار مساعدت دولت 7.3 درصد از ناوگان باربری کشور متعلق به آذربایجان شرقی است توزیع لاستیک با نرخ دولتی برای کامیون‌داران آغاز شد+جزئیات تحقق خواسته‌های کامیونداران و رانندگان 80 درصد از مطالبات رانندگان کامیون برآورد شد رانندگان گنابادی خواستار راه اندازی سامانه نوبت دهی بار شدند بیمه تکمیلی رانندگان جاده تا آخر تیر اجرایی می شود پروانه فعالیت شرکت های حمل و نقل متخلف تمدید نمی‌شود آغاز توزیع لاستیک مورد نیاز ناوگان حمل ونقل جاده‌ای استان زنجان پیگیری مطالبات رانندگان توسط معاون رئیس جمهوری بررسی آخرین وضعیت رسیدگی به مطالبات کامیون داران در بندر عباس بیمه‌ تامین اجتماعی برای رانندگان تاکسی و اتوبوس ادامه دارد حمل و نقل قانونمند شود آغاز عرضه لاستیک دولتی به کامیون‌داران از فردا مذاکره با مجلس برای قرار گرفتن رانندگان در ردیف مشاغل سخت جدیدترین جزئیات تحقق خواسته کامیون‌داران خبرهای خوش مجلس برای رانندگان درون و برون شهری پرداخت غرامت دستمزد ایام بیماری به رانندگان 54 خودروی سنگین در هر ساعت از جاده های زنجان تردد می کنند رانندگان کامیون از یارانه دولتی بهره‌مند می‌شوند تشکیل کارگروه بیمه‌ای برای رفع مشکلات رانندگان افزایش حقوق بازنشستگی کامیون داران پرداخت حق بیمه رانندگان تا سقف 3 ماه مشمول جریمه دیرکرد نمی‌شود مقرری بیکاری افرادی که روی خودروهای مسافربری‌شهری کار می‌کنند قطع می شود ضرب‌الاجل دو هفته‌ای مجلس به دولت برای حل مشکلات کامیون‌داران بارنامه کاغذی تا سه ماه آینده حذف می شود بررسی مشکلات کامیون داران در کارگروه کمیسیون اجتماعی سرمایه حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی 60هزار میلیارد ریال است وزارت راه پیگیر پرداخت مطالبات کامیون‌داران است از سپهتن تا کرایه توافقی احتمال کاهش همکاری های ایران و ترکنستان در حمل و نقل جاده ای سوخت ارزان و کمیسیون مازاد ریشه مشکلات کامیون‌داران است ‌هفت راهکار برای حل مشکلات کامیون‌داران برخی مطالبات رانندگان برون شهری محقق شد واکنش متفاوت امام جمعه تبریز به اعتصاب کامیون داران اجرای برخی خواسته‌های رانندگان نیازمند موافقت مجلس اجرای برخی خواسته‌های رانندگان موافقت مجلس را می‌خواهد صدور 35هزار بارنامه در پایانه بار استان تهران در هفته جاری 70 درصد کامیون‌داران فعالیت‌ خود را آغاز کردند مصائب کامیونداری در ایران خواسته‌‌ اصلی کامیون‌داران مقابله با تخلف گسترده در پایانه‌های بار است رانندگان حمل و نقل کالا در استان قزوین فعالیت خود را آغاز می کنند پیگیر مطالبات رانندگان هستیم صفر تا 100 اعتراضات رانندگان حمل و نقل بار در هرمزگان طبق روال عادی در حال انجام است برگشت کامیون‌ها به چرخه حمل‌و‌‌نقل در آینده نزدیک خبر خوش وزیر رفاه برای رانندگان بازنشسته هیچ انسداد مسیری نداشتیم صدور 55 هزار بارنامه با افزایش کرایه کرایه حمل بار 20 درصد افزایش می یابد اطلاعیه مهم انجمن‌ صنفی کامیون‎داران برای پایان اعتراضات بررسی مشکلات کامیون‌داران در جلسه کمیسیون عمران مجلس تلاش برای تحقق مطالبات کامیون داران تشکیل جلسه کارگروه 9 نفره برای رسیدگی به مشکلات کامیون‌داران انتقاد نمایندگان از نابسامانی وضعیت 500 هزار راننده کامیون جزئیات جلسه وزیر راه و شهرسازی با راننده‌های کامیون درخواست های صنفی رانندگان با همکاری مجلس برطرف شود مطالبات به حق کامیونداران/ قراردادهای غیرشفاف شرکت‌های حمل ونقلی افزایش 20 درصدی کرایه حمل جاده‌ای با قیمت کالاهای اساسی چه می‌کند؟ حمایت وزارت راه از واردات لوازم‌یدکی دستور وزیر تعاون برای رفع مشکل حقوق بازنشستگی رانندگان 50 درصد درآمد کامیونداران در جیب واسطه ها پیشنهاد وزارت راه برای افزایش 15 تا 20 درصدی کرایه کامیون داران به دولت مشکلات کامیون‌داران هر روز بیشتر از دیروز درخواست آزادی رانندگان زندانی در ترکمنستان در دستور کار روحانی رانندگان حق بیمه فروردین 97 را اسفند بپردازند مشکل تست اعتیاد رانندگان جاده ای مشکلات صنفی رانندگان را با جدیت پیگیری می کنیم 15000 راننده در استان زنجان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند
Back to top