بهره برداری از ۱۵۱ جایگاه جدید سی ان جی در کشور تا پایان سال
عصر خودرو- رئیس انجمن صنفی جایگاهداران سیانجی گفت: امروز در کشور دو هزار و ۴۲۰ جایگاه سی ان جی وجود دارد و ۱۵۱ جایگاه دیگر تا پایان امسال بر این تعداد جایگاه افزوده خواهدشد.
عصر خودرو- رئیس انجمن صنفی جایگاهداران سیانجی گفت: امروز در کشور دو هزار و ۴۲۰ جایگاه سی ان جی وجود دارد و ۱۵۱ جایگاه دیگر تا پایان امسال بر این تعداد جایگاه افزوده خواهدشد.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از تسنیم، اردشیر دادرس رئیس انجمن صنفی جایگاهداران سیانجی، با حضور در برنامه گفتگوی 18:30 شبکه خبر گفت: ایران در دنیا از نظر منابع گازی حرف اول را می زند، از نظر تولید و توزیع شبکه حدودا 365 هزار کیلومتر شبکه مویرگ گازی داریم و امروز 36 هزار کیلومتر خطوط فشار قوی گاز درکشور وجود دارد و به مرز بالای 800میلیون متر مکعب در روز رسیده ایم.
او گفت: سهم سبد سی ان جی 4 درصد است و در واقع سی ان جی حدودا 400 درصد بیشتر از قیمت خانگی و 350 درصد بیشتر از قیمت صنعتی است و این قیمت نشانگر بالا بودن قیمت سی ان جی در ایران نسبت به سایر کشورها است.
دادرس گفت: امروز در کشور دو هزار و 420 جایگاه سی ان جی وجود دارد که روزانه در حدود 21 میلیون مکعب گاز سی ان جی تولید و توزیع می کنند.
او گفت: وجود این جایگاه ها موجب صرفه جویی 21 میلیون لیتر بنزین می شود و در 15 سال گذشته 38 میلیارد صرفه جویی در مصرف بنزین داشتیم.
دادرس بابیان اینکه 30 جایگاه در شش ماه گذشته به زنجیره تولید سی ان جی اضافه شده است، گفت: 151 جایگاه دیگر تا پایان امسال بر این تعداد جایگاه افزوده خواهدشد.
او گفت: از نظر آمایش جغرافیای بیش از 96 درصد از مکان هایی که ظرفیت ساخت جایگاه ها در آنها وجود داشت، پوشش سراسری انجام شده است.
رئیس انجمن صنفی جایگاهداران سیانجی گفت: در کشور حدود 4 رو ونیم میلیون خودرو دوگانه سوز داریم که یک پنجم آن شامل کل ناوگان کشوری را شامل می شود.
دادرس گفت: 95 درصد از تاکسی ها و 75 درصد وسایط حمل و نقل عمومی دوگانه سوز هستند و این نشانگر این است که حدود و سه میلیون و 500 هزار خودرو به صورت مداوم از جایگاه های سی ان جی استفاده می کنند.
او گفت: در تهران حدود160 جایگاه سی ان جی کم داریم که شهرداری باید هرچه سریع تر زمین های مناسبی در اختیار جایگاه داران قرار دهد.
دادرس گفت: کارمزدهای جایگاه داران در حوزه های بنزین و سی ان جی جوابگوی بخش خصوصی نیست و بخش خصوصی رغبتی برای سرمایه گذاری در این زمینه ندارند.