اخراج صدها کارمند رنو نیسان در هند
عصر خودرو : خودروساز فرانسوی ژاپنی رنو-نیسان قصد دارد چند صد موقعیت شغلی و تولید در کارخانه اش واقع در نزدیکی چنای هند را کاهش دهد.
عصر خودرو : خودروساز فرانسوی ژاپنی رنو-نیسان قصد دارد چند صد موقعیت شغلی و تولید در کارخانه اش واقع در نزدیکی چنای هند را کاهش دهد.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، این اقدام در واکنش به کندی فروش انجام میگیرد که به دلیل روند آهسته عرضه محصولات جدید و تشدید رقابت از سوی رقیبانی مانند ماروتی سوزوکی و هیوندای موتور است.
گیوم سیکار، رییس نیسان هند اظهار کرد: فروش داخلی فراز و نشیب دارد و اکنون این شرکت در وضعیتی قرار گرفته که ناچار است تعداد کارکنانش را با آن اندکی تطبیق دهد.
به گفته وی، این شرکت 8000 نفر را در کارخانه اش در چنای استخدام کرده که شامل 1200 کارگر موقت است که تعدادی از آنها اخراج خواهند شد.
رییس شرکت نیسان هند افزود: این خودروساز همچنان به هدفش برای سهم پنج درصدی از بازار خودروهای سواری هند تا سال 2020 دست پیدا خواهد کرد.
عرضه محصول جدید باعث احیای اندک فروش خودرو در هند شده اما مصرف کنندگان هندی با انتظار برای احیای اقتصادی قویتر همچنان برای خرید دست نگه میدارند.
فروش خودروهای سواری در هند در سال مالی منتهی به مارس پنج درصد رشد کرد اما طبق آمار صنعت، خودروسازان جهانی مانند جنرال موتورز، فولکس واگن و فورد موتور با کاهش دو رقمی فروش روبرو شدند.
اقدام رنو و نیسان پس از تصمیم مشابه جنرال موتورز آمریکا صورت میگیرد که در ژوییه اعلام کرد تولید یکی از دو کارخانه اش در هند را به دلیل فروش راکد متوقف میکند.
شرکت رنو-نیسان در بخش شاسی بلند با رقابت محصولاتی روبرو است که اخیرا از سوی ماروتی سوزوکی و هیوندای عرضه شده اند.
کارخانه این شرکت در چنای ظرفیت تولید سالانه 400 هزار دستگاه خودرو را دارد و با 70 درصد ظرفیتش فعالیت میکند. این کارخانه دو خط تولید دارد که میتوانند حداکثر 40 خودرو در ساعت تولید کنند.
به گفته سیکار، یکی از این دو خط به تولید کامل ادامه میدهد اما تولید خط دوم اندکی کاهش پیدا خواهد کرد که کاهش مذکور کمتر از 25 درصد خواهد بود.
طبق آمار انجمن تولیدکنندگان خودروی هند، فروش داخلی نیسان در سال مالی منتهی به مارس در مقایسه با سال پیش از آن 25 درصد رشد کرد و به بیش از 47 هزار دستگاه رسید و سهم این شرکت در بازار خودروهای سواری را به کمتر از دو درصد رساند اما رشد مذکور عمدتا با کمک خودروهای برند داتسون صورت گرفت.
فروش رنو در مدت مذکور 24 درصد کاهش یافت و به 43 هزار و 384 دستگاه رسید در حالیکه سهم بازار این شرکت به پایین دو درصد سقوط کرد. در مقابل، سهم ماروتی سوزوکی 11 درصد رشد کرد و به 1.17 میلیون خودرو رسید.