Cadillac CT۶
تمرین کدیلاک برای رویارویی با S کلاس و سری ۷
عصر خودرو: کدیلاک این اواخر خیز بزرگی برای به زیر کشیدن ژرمن های بزرگ قلمرو خود برداشته. گام اول، قرار دادن ATS رو در روی بامو سری ۳ و دیگر نام های بزرگ این کلاس بود.
عصر خودرو: کدیلاک این اواخر خیز بزرگی برای به زیر کشیدن ژرمن های بزرگ قلمرو خود برداشته. گام اول، قرار دادن ATS رو در روی بامو سری ۳ و دیگر نام های بزرگ این کلاس بود.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» ، گام بعدی، زهر چشم گرفتن از مرسدس E کلاس و بامو سری 5 با CTS متحول شده در نسل سوم بود. و ضربه سوم، پرچمداری است که به گفته کدیلاک، قرار است با ترکیبی از چالاکی سدان های سایز متوسط لوکس و گستره فضای کابین سدان های فولسایز لوکس، جای خالی بین این دو کلاس را پر کند. در واقع، CT6 تمرینی است برای رقابت با بامو سری7، آئودی A8 و مرسدس S کلاس.
کدیلاک در فرم دادن به پیکره CT6، ساختارشکنی نکرده، و تنها به مدرن تر کردن فرم هایی که پیشتر در CTS دیده ایم، بسنده کرده مثل باریکه های LED روشن در طول روز چراغ های جلو که حال در طرفین پوزه اخمناک CT6، تا پایین سپر جلو کشیده شده اند و یا جلوپنجره کشیده تری که نشان تازه کدیلاک را بدون تاج گل اطراف آن در خود دارد. ساخته جدید کدیلاک با این پیکره شیک و سنگین، در ابعاد 5.184×1879×1.472 میلیمتر، بر روی دو محور به فاصله 3.106 میلیمتر طراحی شده و تلاش دارد با مهندسی سبکوزن و در عین حال مستحکم و ایمن، تصویر تازه ای از یک سدان آمریکایی مجلل در ذهن ها بسازد. به لطف استفاده گسترده از آلومنیوم در بدنه و ساختار خودرو، CT6 وزن خالصی کمتر از 1.7 تُن دارد و به منظور ارتقاء حداکثری مانورپذیری و راحتی سرنشینان، از سیستم شاسی فعالی با چرخ های عقب فرمانپذیر و سیستم تعلیق آلومینیومی چنداتصالی با فنربندی مغناطیسی بهره می برد.
در CT6، کابین هم مثل طراحی بدنه، بدون اغراق، شیک و مدرن فرم گرفته که البته در رسیدن به این حس بالارده، همنشینی استادانه چرم و چوب و تزئینات فلزی هم بیتاثیر نبوده. و طبیعی است که به عنوان پرچمدار حال حاضر کدیلاک، بالاترین سطح امکانات ایمنی و رفاهی مدرن این کمپانی برای آن در نظر گرفته شده؛ از تهویه مطبوع با کنترل چهار منطقه ای، دید 360 درجه از اطراف خودرو، دید در شب با قابلیت تشخیص انسان و حیوانات از طریق خصوصیات حرارتی، همیار هوشمند پارک و سامانه پیشگیری از تصادف با عابر پیاده با قابلیت هشدار به راننده و ترمزگیری خودکار بگیرید تا سیستم اطلاعات و سرگرمی بهروز شده CUE با صفحه نمایش لمسی 10.2 اینچی روی داشبورد و پد کنترلگر لمسی روی کنسول با قابلیت تشخیص فرامین نوشتاری، سیستم پخش سفارشی Bose Panaray با 34 بلندگو، شبکه ارتباطی 4G LTE در داخل خودرو به همراه WiFi، شارژر بیسیم تلفن همراه و LCD تعبیه شده در آیینه دید عقب اشاره کرد که آخری با دقت 1280×240 پیکسل می تواند یک نمای مجازی کامل از عقب به راننده بدهد، بدون مزاحمت ستون های عقب و سرنشینان صندلی های عقب. صندلی های تختشو با ماساژور، سیستم گرمایشی و سرمایشی، تنظیم گودی کمر و تنظیم زاویه پشتی به همراه دو صفحه نمایش لمسی 10 اینچی جمع شونده با پورت های HDMI و USB و کنترلگر های روی زیر دستی برای هر یک از آنها نیز مخصوص سرنشینان خاص عقب هستند.
CT6 با سه پیشرانه در آمریکا عرضه می شود که عبارتند از 2.0 لیتری توربو 265 اسبی، V6 3.6 لیتری 335 اسبی و V6 3.0 لیتری توئینتوربو 404 اسبی. گیربکس 8 سرعته اتومات متصل به این پیشرانه ها، در مدل 2.0 لیتری توربو، محرک چرخ های عقب است اما در مدل های V6، از مسیر سیستم AWD هوشمندی قدرت را به هر چهار چرخ انتقال می دهد که در شرایط عادی 40 درصد از گشتاور را به چرخ های عقب می فرستد، در حالت زمستانی گشتاور را 50/50 بین دو محور توزیع می کند و در حالت سواری اسپرت، می تواند تا 70 درصد گشتاور را به چرخ های عقب بفرستد. لازم به ذکر است کدیلاک مدل پلاگ-این هایبرید CT6 را نیز سال گذشته سال گذشته با پیشرانه 335 اسبی در چین معرفی کرد و گفته می شود قرار است یک موتور V8 توئینتوربو 4.2 لیتری با قدرتی فراتر از 400 اسببخار نیز به جمع پیشرانه های آن اضافه شود.
پرچمدار فعلی ساخته های کدیلاک در مدل 2.0 لیتری توربو، قیمت پایه ای برابر با 53.495 دلار دارد که این رقم، در بالاترین مدل یعنی 3.0 لیتری توئینتوربو پلتینوم به 87.465 دلار می رسد.