نسخه قابل چاپ جمعه ۲۹ مهر ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۹:۴۱
به گزارش «عصرخودرو» به نقل از مهر، یوسف رشیدی با بیان اینکه یکی از اقدامات تاثیرگذار در بخش آلودگی هوای تهران که از سال 79 آغاز شد، بحث تصویب و اعمال استانداردهای مربوط به خودروهای تولید داخل بود، افزود: تا قبل از سال 79
خودروسازان بدون اینکه به تاثیر تولیداتشان بر افزایش آلودگی هوا توجه داشته باشند، خودروهای خود را تولید می کردند اما در سال 79 اولین استاندارد و پس از آن استانداردهای یورو 1 و یورو 2 الزامی شد.
وی اظهار کرد: در حالی که قرار بود
خودروسازان از سال 89 به سمت استاندارد یورو 3 حرکت کنند اما به بهانه عدم وجود سوخت استاندارد یک مهلت دو ساله گرفتند و مقرر شد از ابتدای سال 91 محصولات خود را با استاندارد یورو 4 تولید کنند.
رشیدی با طرح این سئوال از
خودروسازان که برنامه آنها برای تولید خودروهای با استاندارد یورو 4 چیست، گفت: به نظر می رسد
خودروسازان قصد دارند درخواست تمدید مهلت کرده و محصولات خود را کماکان با استاندارد یورو 2 تولید کنند .
وی در ادامه دستگاههای دست اندرکار را مورد خطاب قرار داد و افزود: به عنوان نمونه نمایندگان
مجلس و همچنین دستگاههایی مانند سازمان حفاظت محیط زیست و پلیس راهنمایی و رانندگی به این منظور چه راهکاری در نظر گرفته اند؟
رشیدی تاکید کرد: در شرایطی که 5 ماه بیشتر به مهلت تولید خودروهای با استاندارد یورو 4 باقی نمانده، زمان آن فرا رسیده تا
خودروسازان اعلام کنند کدام یک از محصولات آنها از ابتدای سال 91 با این استاندارد تولید می شود.
وی اضافه کرد: به نظر می رسد از ابتدای سال 91 جدال بر سر سوخت استاندارد و خودروی استاندارد دو باره شروع می شود و این در حالی است که تولید آلودگی در خودروهای با استاندارد یورو 2 بیش از دو برابر خودروهایی است که از استاندارد یورو 4 برخوردارند.
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در پایان خاطرنشان کرد: بهانه
خودروسازان برای عدم ساخت خودروهای با کیفیت، فقدان سوخت استاندارد و در مقابل بهانه مسئولان سوخت برای عدم تولید سوخت با کیفیت نیز نبود خودروی با استاندارد است.