فونیکسریمکسبهتام

استانداردهای جدید نباید بهانه افزایش قیمت خودرو شود

عصر خودرو- یک کارشناس صنعت خودرو گفت: شرکت های خودرویی نباید به بهانه رعایت استانداردهای ۸۵ گانه، قیمت محصولات خود را افزایش دهند.

استانداردهای جدید نباید بهانه افزایش قیمت خودرو شود
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۰۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۲:۰۰

     به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا ، امیرحسن کاکایی  اظهار کرد: استانداردهای اعلامی در صنعت خودروسازی نشان از یک پیشرفت رو به جلو است که می تواند در زمینه حفاظت از جان عابر پیاده و سرنشینان نقش قابل قبولی را ایفا کند.

    وی با بیان اینکه خودروسازان خودروهایی با کیفیت متفاوت تولید می‌کنند، افزود: استانداردهای 85 گانه در کنار حفاظت از جان افراد، کیفیت و ظاهر خودروها را رشد خواهند داد و حداقل استانداردها در زمینه واردات خودرو افزایش پیدا می کند.

    این کارشناس صنعت خودرو خاطرنشان کرد: نباید شرکت های واردکننده و تولیدکننده خودرو به بهانه ارتقاء استانداردها قیمت محصولات خود را با افزایش قابل توجهی همراه کنند.

    او بیان کرد: خودروهای قدیمی که در خط تولید شرکت های داخلی قرار دارند آنچنان توانایی ارتقاء و دستیابی به معیارهای استانداردهای 85 گانه را ندارند و بازار نیاز به محصولات جدید با طراحی های به روز دارد.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۴۸
        • خودرو امروز ۷۴۷
        • خودرو امروز ۷۴۶
        • خودرو امروز ۷۴۵
        • خودرو امروز ۷۴۴
        • خودرو امروز ۷۴۳
        • خودرو امروز ۷۴۲
        • خودرو امروز ۷۴۱
        • خوو امروز ۷۴۰
        آخرین بروزرسانی ۳ روز پیش
        آرشیو