فونیکسبهتام

تصادف مرگبار اتوبوس با خودرو در محور میاندوآب به شاهین دژ

عصر خودرو- فرمانده انتظامی میاندوآب گفت: تصادف در محور میاندوآب به شاهین دژ ۵ کشته در پی داشت.

تصادف مرگبار اتوبوس با خودرو در محور میاندوآب به شاهین دژ
نسخه قابل چاپ
شنبه ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۶:۰۰

     به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از  ایسنا، سرهنگ حسن شیخ نژاد در جمع خبرنگاران گفت: حوالی ساعت 22: 30 شب گذشته تصادف میان دو خودروی سواری برلیانس و اتوبوس از طریق 110 به پلیس اطلاع داده شد و با حضور کارشناسان پلیس راهور بر سر صحنه تصادف فوت همه 5 سرنشین برلیانس تأیید شد.

    سرهنگ شیخ نژاد ادامه داد: طبق اعلام کارشناسان پلیس راهور تجاوز به چپ خودروی برلیانس نسبت به اتوبوس عامل تصادف بوده است.

    رحیم ناظم فامیان سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب هم گفت: فوتی‌های این تصادف با امداد رسانی نیروهای آتشنشانی میاندوآب، محمودآباد و شاهیندژ به سردخانه آرامستان شاهیندژ منتقل شدند.

    به گزارش ایسنا، جاده میاندوآب-شاهیندژ به طول 60 کیلومتر دز جنوب آذربایجان غربی قرار دارد و دارای پیچ‌های خطرناکی است و سالانه چندین نفر جان خود را در این جاده از دست می‌دهند.

    جاده میاندوآب-شاهین دژ تا تکاب به عنوان پروژه ملی به طول 145 کیلومتر از سال 1387 با تأمین اعتبار از طریق استان به پیمان‌سپاری رسیده و با سرعت عمل بسیار ضعیف عملیاتی شده است. با تصویب اعتبار 1200 میلیارد ریالی برای اتمام این جاده مقرر شده است طی سال‌های 98 و 99 عملیات ساخت آن به اتمام برسد.


     

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۴۹
        • خودرو امروز ۷۴۸
        • خودرو امروز ۷۴۷
        • خودرو امروز ۷۴۶
        • خودرو امروز ۷۴۵
        • خودرو امروز ۷۴۴
        • خودرو امروز ۷۴۳
        • خودرو امروز ۷۴۲
        • خودرو امروز ۷۴۱
        آخرین بروزرسانی ۲ ماه پیش
        آرشیو