فونیکسبهتام

انحراف یک دستگاه جرثقیل در مشهد ۴ کشته و ۵ مجروح برجا گذاشت

عصر خودرو- مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد از امدادرسانی آتش‌نشانان به مصدومان سانحه رانندگی در بلوار هاشمیه مشهد خبر داد و گفت: این سانحه ۴ کشته و ۵ مجروح بر جای گذاشت.

انحراف یک دستگاه جرثقیل در مشهد ۴ کشته و ۵ مجروح برجا گذاشت
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۳:۰۰

     به گزارش  پایگاه خبری«عصرخودرو»   به نقل از  روابط عمومی و بین الملل آتش نشانی مشهد ؛ آتشپاد دوم امیر عزیزی  اظهار کرد : عصر دوشنبه در پی تماس تلفنی شهروندان با سامانه 125 مبنی بر وقوع سانحه رانندگی در بلوار هاشمیه شهر مشهد ستاد فرماندهی بلافاصله گروه های امداد و نجات از ایستگاه‌های 23 _26_ 5_8_ را بلوار هاشمیه اعزام کرد .

    مدیر عامل آتش‌نشانی شهر مشهد خاطرنشان کرد : آتش‌نشانان به محض حضور در محل مشاهده کردند یک دستگاه خودرو جرثقیل پس از انحراف از مسیر خود با تعدادی از خودروها برخورد کرده و متاسفانه منجر به جان‌باختن 4 نفر و مجروح شدن 5 نفر دیگر شد .

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۴۹
        • خودرو امروز ۷۴۸
        • خودرو امروز ۷۴۷
        • خودرو امروز ۷۴۶
        • خودرو امروز ۷۴۵
        • خودرو امروز ۷۴۴
        • خودرو امروز ۷۴۳
        • خودرو امروز ۷۴۲
        • خودرو امروز ۷۴۱
        آخرین بروزرسانی ۲ ماه پیش
        آرشیو