فونیکسبهتام

این دستگاه خودروهای خاطی را لو می‌دهد

عصر خودرو- پاریس در حال آزمایش یک «رادار سر و صدا» است که به طور خودکار به خودروهای پرسروصدا برچسب می‌زند.

این دستگاه خودروهای خاطی را لو می‌دهد
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۶:۰۰

     به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس ، پاریس در حال آزمایش یک «رادار سر و صدا» است که به طور خودکار به اتومبیل‌های پرسروصدا برچسب می‌زند.

    بخش هایی از شهر پاریس (اخیراً حومه Villeneuve-le-Roi) در حال آزمایش یک سیستم «رادار سر و صدا» از Bruitparif است که می تواند وسایل نقلیه با صدای بلند را مشخص کند و در نهایت برای انها برچسب صادر کند.

    این سیستم از چهار میکروفون برای مثلث بندی منشاء صدا استفاده می‌کند و آن را با فیلم‌های دوربین مدار بسته پیوند می ‌دهد تا خودروی مد نظر را تشخیص دهد.

    در حال حاضر حدود 57 دستگاه در شهر پاریس برای تشخیص خودروهای پرسروصدا به کار گرفته شده که درنهایت خودروهای خاطی جریمه خواهند شد.

    به گفته پلیس فرانسه، این اقدامات به منظور رفاه حال شهروندان صورت گرفته است.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۴۹
        • خودرو امروز ۷۴۸
        • خودرو امروز ۷۴۷
        • خودرو امروز ۷۴۶
        • خودرو امروز ۷۴۵
        • خودرو امروز ۷۴۴
        • خودرو امروز ۷۴۳
        • خودرو امروز ۷۴۲
        • خودرو امروز ۷۴۱
        آخرین بروزرسانی ۲ ماه پیش
        آرشیو