عصر خودرو - باک سوخت ۶۶ لیتری پاسات به همراه مصرف سوخت ادعایی ۵.۷ لیتری در هر صد کیلومتر باعث خواهد شد پاسات حداقل در تئوری مسافت ۱۱۶۰ کیلومتری را با یک باک سوخت پوشش دهد.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، ایجاد تغییرات محدود در پاسات جزو مهمترین اقدامات فولکسواگن برای سال 2019 نبوده، اما این خودرو جایگاهی مهم نزد خریداران تجاری فولکسواگن در بریتانیا دارد. پاسات جزو محبوبترین خودروهای ناوگانی بوده و تقریباً از هر 5 پاسات فروخته شده در این کشور 4 دستگاه روانهی پارکینگ ادارات و سازمانهای مختلف شده است.به همین دلیل است که مدل کاملاً بهروز شدهی پاسات پلاگین هیبریدی مالیات کمی داشته و البته به همین خاطر هم پیشرانههای دیزلی پاسات حفظ شدهاند و بنابراین خریداران و رانندگان این خودرو انتخابهای گوناگونی خواهند داشت.
یک پیشرانهی 2 لیتری جدید با قدرت 148 اسب بخار وجود دارد که به تکنولوژی غیرفعال سازی سیلندر هوشمندانهای متصل شده است. همچنین نسخهی توربوی 237 اسبی نیز در دسترس میباشد. بین این دو پیشرانه هم قلب آهنین 2 لیتری 187 اسب بخاری قرار میگیرد.
بررسی فنی فولکسواگن پاسات 2019 + مشخصات
اما مدلی که در تست ما حاضر بوده نسخهی سدان با محبوبیت کمتر است، زیرا میزان فروش مدل استیشن نسبت به سدان در بریتانیا 50 درصد بیشتر میباشد. طراحی پاسات نسبتاً محدود و بی حاشیه باقی مانده و این در حالی است که نسخهی اسپورتتر R-Line باعث بهبود طراحی این خودروی آلمانی میشود؛ اما در نسخهی فیس لیفت پاسات چه تغییراتی رخ داده است؟ سپرهای جلو و عقب اصلاح شده، جلوپنجرهی متفاوت، رنگهای بدنهی جدید، رینگهای متفاوت، چراغهای عقب جدید و نوشتهی پاسات جدید جزو بهبودهای ظاهری هستند که در عین محدود بودن نشان دهندهی بهروزرسانی فولکسواگن میباشند.
تغییرات داخل کابین بزرگتر بوده و باعث شدهاند پاسات حس مدرنتری داشته باشد. تریم و متریال جدید به همراه فرمان متفاوت باعث شدهاند پاسات بهتر از قبل باشد. یک ساعت آنالوگ نیز در داشبورد وجود داشت که حالا حذف شده است. سیستم اطلاعات سرگرمی نیز از صفحه لمسی 8 اینچی در تمامی تریمها سود برده و پانل پشت آمپرهای دیجیتالی 12.3 اینچی نیز در برخی مدلها عرضه میشود.
زمانی که پشت فرمان پاسات قرار بگیرید هنوز هم حس مدرن بودن را دریافت خواهید کرد. البته از نظر کیفیت نباید انتظار برابری با خودروهایی همچون آئودی A4، مرسدس C کلاس، جگوار XE یا ب ام و سری 3 را داشته باشید؛ اما خب از نظر بهایی که پرداخت میکنید خودروی باکیفیتی را دریافت میکنید و از این نظر رقبا پشت سر قرار میگیرند. شاید تنها مزدا 6 باشد که کابین لوکستری در مقایسه با پاسات داشته باشد.
فضای بخش جلوی کابین خوب بوده و بخش عقب نیز مشکل چندانی ندارد، اما تونل گیربکس بزرگ باعث شده فرد نشسته در وسط صندلی عقب حس چندان خوبی نداشته باشد. البته افرادی که به دنبال مدل سدان هستند از صندوق 586 لیتری پاسات راضی خواهند بود.
پاسات هم درست شبیه گلف سواری راحتی دارد. تنظیمات زیادی برای صندلی و فرمان وجود داشته و بنابراین میتوان وضعیت راحت و مناسب خود را یافت. کنترلها به خوبی در دسترس بوده و خود فرمان علیرغم نداشتن بازخورد عملکرد مثبتی دارد. عملکرد پیشرانهی 2 لیتری 187 اسبی نیز بدون هرگونه سوالی خوب است.
این پیشرانه باعث ایجاد شتاب صفر تا 100 کیلومتر در ساعت 7.9 ثانیهای شده و خریداران کمی به شتابی بهتر از این نیاز خواهند داشت. حتی بسیاری از افراد ترجیح میدهند مدل 148 اسبی را که قیمت ارزانتری دارد بخرند.
گشتاور 400 نیوتون متری اگرچه روی کاغذ زیاد به نظر میرسد، اما شتاب فوقالعادهای را ایجاد نخواهد کرد. گیربکس DSG فولکس هم اگرچه تعویضهای نرمی داشته، اما در پاسخ دادن کمی تعلل کرده و معکوسهای آن میتوانست سریعتر باشد. صدای پیشرانهی دیزلی و جاده همچنان وجود داشته، اما اصلاً تمرکز را به هم نمیزنند و صدای باد هم به خوبی سرکوب شده است.
باک سوخت 66 لیتری پاسات به همراه مصرف سوخت ادعایی 5.7 لیتری در هر صد کیلومتر باعث خواهد شد پاسات حداقل در تئوری مسافت 1160 کیلومتری را با یک باک سوخت پوشش دهد. البته در شرایط واقعی انتظار داریم برد این خودرو حدود 960 کیلومتر باشد.
اما یکی از سؤالبرانگیزترین جنبههای پاسات حاضر در تست به سواری آن مربوط میشد. پاسات هرگز یک سدان خانوادگی با سواری تیز یا ناهنجار نبوده و حتی با استفاده از رینگهای 17 اینچی نیز شاهد عملکرد نه چندان خوب خودرو در عبور از دست اندازها بودیم. خبری از لرزشهای بزرگ نیست، اما برخی بازخوردهای کوچک را میتوان از طریق فرمان و صندلی حس کرد که وجود دامپرها میتوانست چنین چیزی را حذف کند.
احتمالاً خریداران در پاسات به دنبال تکنولوژیهای جدید خواهند بود و فولکسواگن هم چنین چیزی را در نظر داشته است. خبر بزرگ به اضافه شدن دستیار سفر این شرکت به پاسات مربوط میشود که در واقع سیستمی نیمه خودران است.
این سیستم به کروز کنترل تطبیقی بهروز شده و دستیار حفظ خودرو بین خطوط کار کرده و در بزرگراهها عملکردهای گاز، ترمز و فرمان را کنترل میکند. اپل کارپلی، اندروید اتو، ناوبری، کنترل صوتی، سرویسهای از راه دور فولکس با اشتراک 3 ساله، پوشش چرم کابین و صندلیهای جلوی گرم شونده تنها بخشی از تجهیزات پاسات SEL هستند.
هزینههای نگهداری کم یکی از بزرگترین فاکتورهای خرید پاسات بوده و حتی این پیشرانهی 2 لیتری 187 اسبی دیزلی هم هزینههای نگهداری بالایی نخواهد داشت. البته باید گفت مالیات تعلق گرفته به نسخهی پلاگین هیبریدی پاسات کمتر است. این نسخه از پاسات مجهزتر بوده و پیشرانهای قویتر و مصرف پایینتری داشته و میتوان آن را گزینهی بهتری دانست.
فولکسواگن پاسات باب میل خریداران سازمانیای است که به دنبال تکنولوژیهای کمکراننده و جذابیت پریمیوم هستند. پاسات همچنان خودرویی جادار و کاربردی بوده و سواری راحتی دارد. البته بین نسخهی دیزلی یا پلاگین هیبریدی بنزینی باید یکی را انتخاب کنید که از نظر ما گزینهی دومی بهتر است چراکه در درازمدت هزینههای کمتری خواهد داشت.