عصر خودرو- به تازگی گزارشی از مشخصات و قابلیتهای پیکاپ برقی تسلا منتشر شده است که حاوی اطلاعات جدیدی درباره این خودروی قدرتمند و جدید است.
به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از ایسنا، شرکت خودروسازی تسلاموتورز که در سالهای اخیر به شدت از محبوبیت و استقبال بینظیری از سوی مشتریان بازارهای جهانی خودرو برخوردار شده است، با برنامههای جاهطلبانه و بلندپروازانه سعی داشت بر روی توسعه و تولید انبوه خودروهای تمام برقی لوکس و قدرتمند تمرکز کند و بدین ترتیب بتواند گام بلند و مثبتی در راستای حفاظت از محیط زیست و کاهش انتشار گازهای آلاینده از طریق وسائل نقلیه بردارد.
این گزارش به مرور و بررسی مختصری بر مجموعه مشخصات فنی، ویژگیهای ظاهری، قیمت و زمان معرفی و عرضه آن میپردازد. یکی از جنجالی و چالش برانگیزترین موارد در معرفی و عرضه خودروهای جدید، همواره قیمت آنهاست که قبل از معرفی رسمی از سوی شرکت تولیدکننده، تبدیل به موضوع بحث بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در صنعت خودرو میشود.
ایلان ماسک، موسس و مدیرعامل شرکت تسلاموتورز در مورد قیمت پیکاپ تسلا که بنابر اخبار منتشر شده، تسلا مدل بی (Tesla model B) نام دارد، خاطرنشان کرده است که این خودرو بدون شک، قیمتی پایین تر از 50 هزار دلار خواهد داشت تا مشتریان و علاقمندان توانایی خریداری و تهیه یک پیکاپ مجهز، قدرتمند، پاک و دوستدار محیط زیست را داشته باشند.
از مشخصات فنی و قابلیتهای آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
طبق گزارش وب سایت insideEVs، توسعه دهندگان اصلی این خودروی غول پیکر جف داهن و جسی هارلو بوده اند که تمرکز زیادی بر روی طراحی ظاهری آن داشته و سعی کرده اند که نشان یک خودروی جدید با نوآوریهای منحصر بفرد که تاکنون در کمتر خودرویی به چشم خورده است، را به همراه داشته باشد. به گفته آنها، تمرکز اصلی در طراحی ظاهری پیکاپ تسلا، نمایش نمادی از آینده و مبتنی بر تصویر خودروها در فیلم های علمی-تخیلی بوده است.
این طور که به نظر میرسد، این خودروساز آمریکایی قصد دارد از پیکاپ غول پیکر برقی و جدید خود در اواخر سال جاری میلادی، نوامبر 2019، رونمایی کند تا در طول یکی دو سال آینده عرضه رسمی آن آغاز شود.
بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند. بنابراین بسیاری از شرکتهای خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامههای خود بدین منظور رونمایی کردهاند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
دولتهای بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه 2030 و نهایتاً تا دهه 2040 میلادی (حدوداً دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.