وی افزود: در برنامهای که با شورا به توافق رسیدیم حدود همین رقم برای بودجه سال آینده پیش بینی شده بود و ما نیز مطابق آن عمل کردیم. سرفصلها را هم در صحن شورا توضیح دادم که در حوزههای مختلف به چه میزان است و تلاش میکنیم میزان درآمدهای پایدار افزایش پیدا کند. امیدواریم دو لایحهای که در مجلس است و یکی از آنها به مراحل پایانی خود رسیده در دستور کار قرار گیرد تا به موضوع درآمدهای پایدار شهرداریها به صورت جدی تری پرداخته شود.
شهردار تهران در پاسخ به سوالی درباره اختصاص بودجه در سطح محلی گفت: معمولا درخواستهایی که مردم در مقیاس محلات دارند از جنس محلی است پروژههای محلی معمولا خیلی بزرگ نیستند؛ اما رضایت مندی ایجاد میکند. مثل فضاهای سبز کوچک که در مقیاس محله انجام میشود. مقیاس محلات به دلیل محلی بودنشان معمولا هزینه زیادی نمیخواهند بر همین اساس ما در بودجه امسال 2000 میلیارد به این موضوع اختصاص دادیم و این برای اولین بار است که در این زمینه برنامه ریزی از پایین به بالا انجام میشود. این کار با همکاری شورایاران انجام خواهد شد. در حقیقت این اولین تجربه شهرداری تهران به شکل سیستماتیک است و تلاش میکنیم با مطالعات موجود و تجربیاتی که داریم این موضوع را به تجربه مثبت تبدیل کنیم.
حناچی در پاسخ به سوالی در خصوص ساختمان اقدیسه گفت: خانهای که معروف به ملک اقدیسه است یک خانه معمولی مربوط به دوره پهلوی دوم است. تنها خصیصهای که این ملک دارد به جهت پنل تشریفاتی آن است و شبیه یک کاخ کوچک است مقداری آیینه کاری و گچ بری دارد ولی ثبت ملی نشده و میراث فرهنگی تلقی نمیشود؛ البته ما تمام تلاشمان این است که حتی در فروش این گونه املاک که طبیعی است شهرداری خیلی از این املاک را هم خرید و فروش میکنند به گونه ای عمل کنیم که تعادل آن منطقه به هم نخورد یعنی تخریب نشود و اصراری هم به تخریب نخواهیم داشت.
وی در ادامه در خصوص بودجه حمل و نقل عمومی و توجه به شرایط خاص تهران در بخش حمل و نقل عمومی گفت: ما در این خصوص حرفهایی که زدیم را اجرایی کردیم. دو خط مترو را به بهره برداری رساندیم و روزانه بیش از 2500 نفر مسافر در مترو داریم و با توجه به افزایش قیمت بنزین 15 درصد بار ترافیکی به عهده مترو و حمل و نقل عمومی افتاده است برای بازسازی یکهزار دستگاه اتوبوس اعتبار گرفتیم و تلاش میکنیم که تعدادی از این اتوبوس ها را برقی کنیم یعنی در عین بازسازی تبدیل به اتوبوس برقی شوند تهران راهی جز اتوبوس برقی ندارد و کاهش آلایندگی برای خودرویی که روزانه 500 کیلومتر تردد میکنند تنها با برقی شدن میسر است.
حناچی ادامه داد: برقی کردن در واقع همان سیستم شارژی است. اینها باتریهای لیپدومی نسل جدید هستند و برای خودروهایی که در سطح کلانشهرها تردد میکنند مورد استفاده قرار میگیرند.
وی تاکید کرد: موضوع توسعه حمل و نقل عمومی برای مقابله با ترافیک و آلودگی هوا یکی از راهبردهای استراتژیک در سطح شهر تهران است که ما آن را پیگیری میکنیم.
شهردار تهران در خصوص طرح ترافیک نیز اظهار کرد: طرح ترافیک یک طرح کارشناسی است و هر اقدامی که در این طرح لازم است و منجر به بهتر شدن و تاثیرگذاری بیشتر آن باشد با تصویب شورای ترافیک تهران اجرا خواهد شد.