فونیکسریمکسبهتام

واکنش پلیس راهور به تاریکی معابر

اختصاص «سهم تقصیر» تصادفات به سازمان‌های مربوط

عصر خودرو- رئیس اداره تصادفات پلیس راهور پایتخت گفت: در تصادفاتی که به علت عدم روشنایی معابر رخ دهد، به سازمان مربوط سهم تقصیر تعلق گرفته و باید در مرجع قضایی پاسخ‌گو بوده و خسارت پرداخت کند.

اختصاص «سهم تقصیر» تصادفات به سازمان‌های مربوط
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۳:۰۰

    به گزارشپایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از فارس، سرهنگ احسان مومنی رئیس اداره تصادفات پلیس راهور پایتخت در برنامه تلویزیونی«شهر امن» در خصوص وقوع تصادفات در شب و سهم روشنایی معابر در تصادفات رخ داده اظهارداشت: برابر آنالیز و بررسی های صورت گرفته تصادفات مشخص شد که حدود 44 درصد از تصادفات منجر به فوت شهر تهران در تاریکی هوا و ساعات شب رخ می دهد.

    وی گفت: در شب شاهد تردد کمتری از عابران پیاده، خودروها و موتورسیکلت نسبت به روز هستیم ولی تقریبا حدود نیمی از تصادفات ما در ساعات شب روی می دهد که آمار بالایی به حساب می آید.

    وی ادامه داد: در تصادفات شب و تاریکی هوا و محدود بودن دید راننده تصادفات دارای مشکلات خاص خود بوده که برای پیشگیری از وقوع تصادفات اصلی وجود دارد به نام اصل خوب دیدن و خوب دیده شدن؛ به عنوان مثل راننده موتورسیکلتی که در حال رانندگی است باید خوب ببیند و به جلو خوب توجه داشته باشد و باید وسیله نقلیه وی توسط رانندگان دیگر خوب دیده شود.

    سرهنگ مومنی گفت : حدود نیمی از تصادفات عابر پیاده ، نیمی از تصادفات موتورسیکلت، تصادفات خودروهای تهران در شب روی می دهد و خیلی ها فکر می کنند که تصادفات عابر پیاده را در شب نداریم در صورتی که با تاریک شدن هوا عابرین پیاده ای که تردد می کنند به دلایلی دیده نمی شوند و باعث بروز تصادف می‌شوند.

    وی از عابرین پیاده ای که در شب تردد می کنند از محل های دارای روشنایی کافی تردد کرده و حتما از لباس های روشن استفاده کنند تا توسط رانندگان دیگر به خوبی دیده شوند .

    وی گفت: راکبین موتورسیکلت نیز باید از محل های دارای روشنایی کافی تردد کرده و حتما چراغ های وسایل نقلیه خود را روشن نگه دارند؛ همچنین از کلاه ایمنی دارای شبرنگ و لباس دارای نوار شبرنگ استفاده کنند تا توسط رانندگان دیگر به خوبی دیده شوند .

    مومنی ادامه داد : یکی از اصول رانندگی و تصادف نکردن ، خوب دیدن و دیده شدن است و وقتی که فاقد روشنایی در سطح معابر هستیم راننده به خوبی نمی تواند وسایل نقلیه دیگر و عابرین را مشاهده کند و برای اینکه بتواند فضای دید خود را وسعت دهد ناچار می شود از نوربالا استفاده کند که نوربالا نه تنها فضای دید وی را روشن نمی کند بلکه باعث می شود نور بازتاب به خودروهایی که از روبرو می آیند داشته و باعث تغییر مسیر و انحراف خودروهایی که از روبرو می آیند شده و یک حادثه را رقم بزند.

    وی بیان داشت : کارشناسان پلیس در تصادفاتی که محل تصادف فاقد روشنایی است و دلیل تصادف عدم روشنایی است به سازمان مربوطه سهم می دهیم و سازمان مربوطه باید در مراجع قضایی پاسخگو بوده و جبران خسارت را انجام دهد.

    کرمان موتوراکستریم
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۰۱
        • خودرو امروز ۷۰۰
        • خودرو امروز ۶۹۹
        • خودرو امروز ۶۹۸
        • خودرو امروز ۶۹۷
        • خودرو امروز ۶۹۶
        • خودرو امروز ۶۹۵
        • خودرو امروز ۶۹۴
        • خودرو امروز ۶۹۳
        آخرین بروزرسانی ۲ روز پیش
        آرشیو