فونیکسریمکسبهتام

مخالفت مجلس با افزایش قیمت خودروهای داخلی

عصر خودرو : یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه مجلس با افزایش قیمت خودرو موافق نیست، گفت: خودروسازان، مجلس و دولت باید در این زمینه با یکدیگر تبادل نظر کرده و به نقطه نظر مشترکی دست یابند.

مخالفت مجلس با افزایش قیمت خودروهای داخلی
نسخه قابل چاپ
شنبه ۰۸ مهر ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۴:۱۳
    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» به نقل از ایسنا محمدسلیمانی در این زمینه اظهار داشت: مجلس با آنچه درباره افزایش قیمت خودروها از سوی شرکت های خودروسازی مطرح است، موافق نیست، زیرا حتما باید در این رابطه کار کارشناسی انجام شود.

    وی تصریح کرد: امتناع خودروسازان از تحویل دادن خودرو به مشتریان سبب شده زمزمه هایی در مجلس مبنی بر تحقیق و تفحص از شرکت های خودروسازی ایران خودرو و سایپا مطرح شود.

    این عضو کمیسیون صنایع و معادن با بیان اینکه قیمت خودرو در کشور ما نسبت به سایر کشورها بسیار بالاست، افزود: باید خودروسازان به این موضوع توجه کنند. خودروسازی کشور متاسفانه حالت انحصاری پیدا کرده است و خودروسازان تلاش آنچنانی نمی کنند.

    سلیمانی اظهار داشت: در این زمینه خودروسازان باید به مقوله ی کیفیت نیز توجه داشته باشند؛ هرگونه افزایش قیمت باید متناسب با استفاده از فناوری های جدید جهت بالا بردن کیفیت خودروها باشد تا بتوانند رضایت مردم را جلب کنند.

    وی با بیان اینکه خودروسازان سرمایه های خود را در بانکهای خصوصی و تجاری سرمایه گذاری می کنند، گفت: این در حالی است که خودروسازان از حمایت مجلس و دولت نیز برخوردار هستند اما متاسفانه خودروسازان بدهی قطعه سازان را پرداخت نمی کنند و بسیاری از قطعه سازان با نمایندگان تماس می گیرند که طلب خود را دریافت نکرده اند.

    این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس به مدیران ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو پیشنهاد کرد که در کمیسیون صنایع مجلس حضور یافته و آنچه را که در نظر دارند مطرح کنند تا مورد بحث فنی و کارشناسی قرار گیرد.

    سلیمانی، کیفیت خوب، قیمت پایین و استفاده از فناوری جدید را سه مولفه برای رضایت مشتری در صنایع خودرویی عنوان کرد و افزود: اگر این سه مولفه مورد توجه خودروسازان نباشد این امکان وجود دارد که ورود خودروهای خارجی به داخل کشور تسهیل شود.

    وی درباره ی موضوع آزادسازی قیمت ها توسط خودروسازان نیز اظهار داشت: آزادسازی دلیل و مفهومی ندارد، اگر قرار باشد انحصار در اختیار تعداد معدودی قرار گیرد باید در قبال آن تعهد دهند از حمایت دولتی و تسهیلات بانکی استفاده نکنند.

    این عضو کمیسیون صنایع و معادن افزود: آزادسازی به این معنی نیست که به هر قیمتی که دلشان خواست آنرا اعمال کنند در حالی که این موضوع نیازمند کار زیادی است و مجلس، دولت و خودروسازان باید در این مورد تبادل نظر کرده و به تفاهم برسند.
    کرمان موتوراکستریم