عصر خودرو- هاوال در ایران برند محبوبی است که چند سال پیش توسط بهمن موتور به بازار عرضه شد. اکنون در دوره جدید واردات نسخه هایبرید این خودرو توسط BM Cars به صورت وادراتی عرضه شده که در نمایشگاه خودرو شیراز به صورت رسمی رونمایی شد.
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، در این مطلب نگاهی به مشخصات فنی، آپشن ها و سیستم های ایمنی این محصل خواهیم انداخت.
دو قلب در یک بدن
هاوال H6 HEv یک خودرو کراس اوور تک دیفرانسیل هایبرید است که قوای محرکه آن را یک موتور بنزینی و یک موتوربرقی تشکیل میدهند که هر دو این موتورها نیرو تولیدیشان را به چرخهای جلو انتقال میدهند. موتور بنزینی نصبشده بر روی این خودرو یک نسخه 1.5 لیتری توربو با توان خروجی 147.5 اسب بخار قدرت و 230 نیوتن متر گشتاور است و از سوی دیگر موتوربرقی آن نیز که توسط یک پک باتری 1.69 کیلووات ساعتی تغذیه میشود توان تولید 174 اسب بخار قدرت و 300 نیوتن متر گشتاور را دارد که تمامی این نیروها با ترکیبی که در کاتالوگ ذکر نشده توسط یک گیربکس DHT به چرخهای جلو منتقل میشوند تا این خودرو 1720 کیلوگرمی را به حرکت دربیاورند.
با توجه به سیکل همکاری موتور بنزینی و برقی بر اساس آنچه کاتالوگ این خودرو اعلام کرده مصرف سوخت میانگین آن در سیکل ترکیبی 5.2 لیتر در شرایط ایدئال آزمایشگاهی است که احتمالاً این عدد در دنیای واقعی بیشتر خواهد بود.
این خودرو 4.7 متری 5 نفره با بهرهگیری از ترکیب فاصله محوری 2.7 متر، لاستیک با فاق 55 و سیستم تعلیق مک فرسون در جلو و مولتی لینک در عقب احتمالاً سواری نسبتاً اسپرتی را ارائه میکند.
ایمن و هوشمند
هاوال H6 بنزینی نسخه 2021 در تست تصادف ANCAP موفق به کسب 5 ستاره ایمنی شده است. این خودرو در نسخه هایبرید علاوه بر سیستمهای ABS، EBD و EBA به ترمز اضطراری در سرعتهای پایین، کنترل الکترونیکی پایداری، کنترل پایداری خودرو حین گردش، سیستم ترمز کمکی، کنترل خودرو حین فشار دادن همزمان پدالهای گاز و ترمز، ترمز پارک برقی به همراه سیستم اتوهلد، سیستم کنترل کشش، سیستم کمکی حرکت خودرو در سربالایی و سراشیبی، سیستم پاییش و مانیتورینگ فشار باد تایرها، باز شدن قفل خودرو در هنگان تصادف، سیستم هوشمند ورود بدون کلید و استارت دکمهای ، سستم روشنایی خودکار، سیستم حفاظتی ضد مانع شیشهبالابر، کیسه هوا سرنشینان جلو و پردهای، چراغ روشنایی در روز، تنظیم ارتفاع برقی چراغها، سیستم ضد واژگونی، سیستم تشخیص مانع جلو و عقب، سیستم رادار تشخیص نقطه کور، رادار هشدار برخورد از جلو، هشدار حرکت بین خطوط، کروز کنترل تطبیقی، هشدار برخورد با خودرو در هنگان باز کردن درها، سیستم هشدار تصادف از عقب، اصلاح هوشمند لاین بعد از سبقت از خودروهای طویل، ترمز اضطراری خودکار برای جلوگیری از برخورد با دوچرخه و عابر پیاده(AEBP و AEBB)، رادار کمکی کروز یکپارچه، رادار کمکی در ترافیک، رادار هشدار هنگان تغییر لاین، حفظ حرکت خودرو بین خطوط، حفظ حرکت خودرو در مرکز لاین و حفظ حرکت خودرو در لاین در شرایط اضطراری سیستمهای ایمنی و کمکی رانندگی این خودرو را تشکیل میدهند.
امکانات رفاهی
در لیست امکانات و سیستمهای رفاهی این خودرو علاوه بر صندلیهای چرمی برقی باقابلیت تنظیم در 6 جهت برای راننده و 4 جهت برای سرنشین جلو، مواردی همچون نورپردازی داخل کابین، سیستم مالتی مدیا 10.3 اینچی مجهز به سیستم Mirror Link بااتصال به 8 بلندگو، دوربین دید 360 درجه، کلاستر تمام دیجیتال 10.3 اینچی، تنظیم سطح صدا با توجه بهسرعت، شارژر وایرلس، غربیلک فرمان اسپرت مجهز به دکمههای کنترلی باقابلیت تنظیم در 4 جهت، سستم روشنایی مشایعت تا منزل، قابلیت روشن شدن مه شکنها با چرخش فرمان، دسته تعویض دنده الکترونیکی، سیستم پارک خودکار، استارت دکمهای و ورود بدون کلید، سیستم استارت-استاپ، سانروف پانورامیک، آینه جانبی جمع شونده، شیشههای Privacy سبز، کیک سنسور در صندوقعقب، سیستم تهویه مطبوع دوگانه و سنسور نور و باران را دارا است.
نوشته: روزبه نوروزیان
عکس: اعظم صباغ