عصر خودرو- شرکت پارس خودرو به عنوان یکی از شرکتهای پیشتاز در تولید محصولات باکیفیت، اینبار با تولید سهند که نمونه فیس لیفت ساینا است، قصد دارد تا با تعریفی تازه بازار خودروهای اقتصادی را در دست بگیرد. یکی از نکات جالب توجه در خصوص روند تولید و عرضه این خودرو توسط پارسخودرو این است که تحویل آن به موقع صورت میپذیرد.
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، تحویل سدان پارس خودرو بدون تاخیر و در موعد مقرر شاید در ظاهر امری ساده به نظر برسد اما برای سهند تا پیش از روی کار آمدن تیم مدیریتی جدید چندان ممکن به نظر نمی رسید اما از ابتدای سال 1403 با تلاش های تیم جدید مدیریت پارس خودرو، مشکلات تامین برخی قالب ها و قطعات این خودرو برطرف شد و برخلاف پیشبینیها روند تولید آن رو غلطک افتاده است. شاید در نوع خود برای اولین بار است که در صنعت خودرو شاهد چنین اتفاق خوش یمنی هستیم.
سهند بر روی پلت فرم X200 بنا شده اما تحولات فراوانی نسبت به نسخه اولیه این پلتفرم یا سدانی مانند ساینا را در سهند شاهد هستیم. این خودرو در واقع فیس لیفت ساینا است که در بحث طراحی کاملا به روز شده و سعی شده تا حس جدیدی به مصرفکنندگان القا کند. این خودرو از موتور M15GSI که بر پایه موتور M15 توسعهیافته است، بهره میبرد. در این موتور ارتقا یافته با تغییرات ایجادشده در سر سیلندر و سطح بالایی پیستون و با تغییرات در میلسوپاپ و استفاده از تکنولوژی زمانبندی متغیر سوپاپها، رویهمرفته بهبود عملکرد موتور نظیر افزایش نسبت تراکم، افزایش توان، افزایش گشتاور و بهبود مصرف سوخت و آلایندگی را به همراه داشته است. این خودرو در بخش سیستمهای دینامیکی از سیستم تعلیق مک فرسون در محور جلو و سیستم تعلیق یکپارچه محور عقب استفادهشده است.
در نمای بیرونی سهند چراغهای جلو LED و چراغ روشنایی روز مطابق استاندارد بینالمللی شماره R67 اتحادیه اروپا، در کنار جلوپنجره ششضلعی ترکیب جذابی را تشکیل دادهاند، چراغهای عقب باریک و تمامLED که استفاده از آن برای اولین بار در خودروهای بومی محسوب میشود بر روی گلگیر و صندوقعقب نقش بسته است. این خودرو از نظر کیفیت به نسبت نمونه قبلی خود، تغییرات و پیشرفت به نسب خوبی را تجربه کرده و سعی شده تا ایرادات ساینا در این خودرو برطرف شود.
طراحی داشبورد و رودری به نسبت ساینا تماما تغییر کرده و علاوه بر طراحی، متریال به کار رفته در داخل کابین هم ارتقا کیفی را تجربه کردهاند.
همچنین این خودرو در 6 تیپ به تولید میرسد که از این تعداد 2 نمونه دستی، 2 نمونه دوگانهسوز و 2 نمونه اتوماتیک CVT است. اینگونه تیپ بندی خودرو سبب شده تا مشتریان با توجه به نیاز و سطح بودجه خودشان اقدام به خرید نمونههای مختلف سطح سهند کنند.
شنیده ها حاکی از آن است که آمار پیش فروش این خودرو تا پایان سال 1403 حدود 30 هزار دستگاه است اما با روند جدیدی که برای تولید سهند از سوی تیم پارس خودرو در نظر گرفته شده احتمالا تولید سهند در سال 1403 از این آمار به سادگی عبور کند و حتی امکان فروش مجدد این خودرو برای تحویل در سال 1403 وجود دارد.
سهند احتمالا یکی از خودروهایی است که امسال در موردش بسیار خواهید شنید و مهمتر از آن روند تولید پارس خودرو است که همواره صدرنشینی کیفی تولید آن مورد توجه مشتریان در بازار قرار گرفته است.