فونیکسریمکسبهتام

سایپادیزل با رشد ۴۳۷ درصدی تولید، رکورد ۶ ساله را شکست

عصر خودرو- شرکت سایپادیزل با ثبت رشد ۴۳۷ درصدی تولید خودروهای تجاری در دو ماهه ابتدایی سال جاری نسبت به سال گذشته، رکورد ۶ ساله تولید خود را شکست.

سایپادیزل با رشد ۴۳۷ درصدی تولید، رکورد ۶ ساله را شکست
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۹:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از سایپانیوز، شهریار غلامی، مدیر برنامه‌ریزی تولید شرکت سایپادیزل، از جهش 437 درصدی تولید انواع خودروهای تجاری نیمه‌سنگین و سنگین در این شرکت خبر داد و گفت: سایپادیزل در فروردین و اردیبهشت سال جاری موفق به تولید 403 دستگاه انواع خودروهای کشنده، کمپرسی و کامیونت شده و این دستاورد، رکورد تولید دو ماهه ابتدایی سال را پس از 6 سال شکسته است.

    تلاش‌های شبانه‌روزی برای آینده‌ای روشن

    وی با تأکید بر ادامه برنامه‌های افزایش تولید، اظهار داشت: این شرکت برای نیمه اول سال جاری هدف‌گذاری تولید 1670 دستگاه از انواع خودروهای کشنده KL465، KX520، کمپرسی KC465 و کامیونت‌های 6 و 8 تنی را در دستور کار قرار داده است. در صورت تحقق این هدف، سایپادیزل شاهد رشد 570 درصدی تولید نسبت به شش ماهه اول سال گذشته خواهد بود.

    گام‌های بلند در مسیر توسعه و تنوع محصول

    مدیر برنامه‌ریزی تولید سایپادیزل با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای گروه خودروسازی سایپا و تأثیر آن بر این شرکت، تصریح کرد: شتاب در تحقق اهداف به‌گونه‌ای است که در نیمه دوم سال جاری، محصولات جدیدی به سبد تولید سایپادیزل اضافه خواهد شد.

    وی تأکید کرد: برنامه افزایش تولید با قوت ادامه خواهد یافت و این شرکت با تکیه بر توان داخلی و برنامه‌ریزی، آماده است تا جایگاه خود را در بازار خودروهای تجاری تقویت کند.

     

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۴۸
        • خودرو امروز ۷۴۷
        • خودرو امروز ۷۴۶
        • خودرو امروز ۷۴۵
        • خودرو امروز ۷۴۴
        • خودرو امروز ۷۴۳
        • خودرو امروز ۷۴۲
        • خودرو امروز ۷۴۱
        • خوو امروز ۷۴۰
        آخرین بروزرسانی ۵ روز پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار